Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARESS!!!!
Ben En eski Ares Playeri oldugumdan Combo Vs Gibi seyLeri Ares Playerlerinden Cogu Kisi Ögrendi bunlari bili0rum AresTen Dupe ögrendiler Aresten Char Kasmayi ögrendiler Aresten Bilgileri caldılar hep p ARES VAZGECİLMEZİM!
tabıkıde beramus ben logosda oynuorum ama eskıden beramustum en ıyı serwer beramus aresın adı bıle gecmıyor ares neden onde dersenız cunku arese werenlerın hepsı aresde oynuor
SaLak Mısınız Yha Ares Usko nun İl k Server ı Tabik i Ares En Saglam Herkesin lwl 80 +9 raptor u olmayana eziq diolar o server da.o Usko İl Cıktıgında Herkes orda kasıo du ondan herkez areste yuksek lwl yani 75 altına sağlam dıe messin areste
CrayzDangerAss kanka benim o çar banlandı şu anda orc um priest kasıorm eger sende orcsan senden yardım beklerim msn [email protected] şimdiden saol CrayzDangerAss
beyler tabiki ares server savaslarında belli oldu ve herzamanda olcak aresdeki saglam charlar hiç bir serverda yok bir 0000dır gidiyonuz 0000 kaç katı saglam charlar var