Aref İnsansa Ben İnsan Değilim Diyenler ...

---> Aref İnsansa Ben İnsan Değilim Diyenler ...

arkadaşlar bu bir dümen :D mynette açıklaması mevcut girin izleyin yada googleye yazarsanız direk çıkar :D nasıl yaptığını adam anlatıyor ve gayet mantıklı :D

Demiştim düzmece olduğunu hahaha

anlamadımki ne bu arefin şifresini çözme hırsı millette :D hepimiz biliyoduk ztn bi hile olduğunu ama önemli olan onu bize ne şekilde sunduğu :D adam etkiledi mi etkiledi :D illaki yapacak o hileyi illüzyon adam :D

anlamadımki ne bu arefin şifresini çözme hırsı millette :D hepimiz biliyoduk ztn bi hile olduğunu ama önemli olan onu bize ne şekilde sunduğu :D adam etkiledi mi etkiledi :D illaki yapacak o hileyi illüzyon adam :D
Şahsen beni etkilemedi hele kendini videoya çekip kader falan yazması demesi komediydi :D.Bu tür şeyler reyting amaçlı eylemler başarılı oldular mı oldular olay budur.

bu cocukta yok bi numara 2 turdada yaptıqı qösterilerin hepsi cözüldü eqer arastırır ve öqrenirsinz sizde ne kadar basit seyler yaptıqını öqrenceksiniz.

güzel fan =) yanlız vıdeonda sıkıntı var ıkıncı

En son rezil etmişti gencin biri arefi.sadece aref olsa iyi acunuda rezil etti programın kesilen kısmını filan göstererek

arefin sırları çözüldü diye bir video var nette .hem arefin hilelerini basitliğini anlatan hemde yetenek sizsinizin yayınlanan fragmaniyla yayınlanan o bölümün arasında açılan rakamları farklı gösteren ince bir detay.acun ziçmis yani işin montaj belirleme bölümündexD

okulun wifisinden giriyorum sürekli açmıyor videoları.

Hileci adam :D Ayrıca beni de pek bi etkilemedi.

Abim nasıl yaptığını biliyor..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri