---> araştırmacı ruhuma sağlık hoşbulduk :)
LaZZkopateLLa Bayan Üye 1 Haz 2012 #23 ---> araştırmacı ruhuma sağlık Adrastea' Alıntı: hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... 15 dk sonra geliyorum. sohbete gelsene [MENTION=156158]Adrastea[/MENTION]
---> araştırmacı ruhuma sağlık Adrastea' Alıntı: hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... 15 dk sonra geliyorum. sohbete gelsene [MENTION=156158]Adrastea[/MENTION]
ashli Bayan Üye 1 Haz 2012 #29 ---> araştırmacı ruhuma sağlık Hoşgelmişsin ablan gibi seni de aktif görmek isteriz :R
Adrastea Kayıtlı Üye 1 Haz 2012 #30 ---> araştırmacı ruhuma sağlık hoşbulduk pek sanmıyorum ama bakalım iki tane bilgisayar var şu anda emel i duyuyorum tıkır tıkır yazıyo bişeyler ben daha bi cümle yazdım mesela
---> araştırmacı ruhuma sağlık hoşbulduk pek sanmıyorum ama bakalım iki tane bilgisayar var şu anda emel i duyuyorum tıkır tıkır yazıyo bişeyler ben daha bi cümle yazdım mesela
LaZZkopateLLa Bayan Üye 1 Haz 2012 #31 ---> araştırmacı ruhuma sağlık :M tabiki benim kadar aktif olamaz. :M:M:M
H HaDeS Kayıtlı Üye 1 Haz 2012 #32 ---> araştırmacı ruhuma sağlık Adrastea' Alıntı: Duyduğuma göre güzel insanlar var. Genişletmek için tıkla ... emin ol var hosgeldin
---> araştırmacı ruhuma sağlık Adrastea' Alıntı: Duyduğuma göre güzel insanlar var. Genişletmek için tıkla ... emin ol var hosgeldin
C caligula Kayıtlı Üye 3 Haz 2012 #37 ---> araştırmacı ruhuma sağlık benden de herkese selam. ben de yeni geldim.
'hayaL Bayan Üye 3 Haz 2012 #39 ---> araştırmacı ruhuma sağlık [MENTION=156191]caligula[/MENTION] sürekli konulara ard arda mesajlar yazmayınız...bu kurallara aykırıdır...diger mesajlarınızın bazılarını düzelttim, bazılarını sildim..tekrarı halinde cezalandırılacaksınız... yeni geldiyseniz hoşgeldiniz ..
---> araştırmacı ruhuma sağlık [MENTION=156191]caligula[/MENTION] sürekli konulara ard arda mesajlar yazmayınız...bu kurallara aykırıdır...diger mesajlarınızın bazılarını düzelttim, bazılarını sildim..tekrarı halinde cezalandırılacaksınız... yeni geldiyseniz hoşgeldiniz ..
AyPerisi Bayan Üye 3 Haz 2012 #40 ---> araştırmacı ruhuma sağlık hoşgeldin aramızaiyi vakit geçireceğine garanti veriyorumforumumuz gayet seviyeli ve eğlencelidirde.
---> araştırmacı ruhuma sağlık hoşgeldin aramızaiyi vakit geçireceğine garanti veriyorumforumumuz gayet seviyeli ve eğlencelidirde.