aptal değil akıllı sarışın!!:D

PASAKLI

Bayan Üye
Avukatin biri uçakta Sarisinin yaninda oturuyormus. Uçak havalanmis. Adamin cani sIkIlmIs ve Sarisina sormus, Komik bir oyun oynayalimmi? Sarisin cok yorgunmus ve uyumak istiyormus. Adam pes etmemis ve eklemis. Oyun Komik oldugu kadarda cok basit!" Ben size bir soru soracagim ve siiz cevabini bilemezseniz, bana 5 Euro ödemeniz gerekli. Ve de aynisi benim icin gecerli."
Sarisin oyunu geri cevirmis ve koltugunu geri yaslamis uyumak icin. Avukat son bir hamle daha yapip:"O.K, siz cevabi bilemezseniz, bana 5 Euro ödeyeceksiniz. Ben sizin sorunun cevabini bilemezsem, size 500 Euro ödeyecegim!" Sarisin gözünü kirpmadan kabul etmis. Avukat ilk sorusunu Sarisina sormus!" Dünyadan Aya kadar kac Kilometre vardir?" Sarisin cit cikartmadan cebinden cikarip 5 Euroyu vermis Avukata. "Simdi sizin siraniz!" demis Avukat. Sarisin ilk sorusunu sormus Avukata:" Kim DaĞa üc Bacakla cikip, dört Bacakla geri iner?" ve uykuya dalmis!

Avukat cok sasirmis ve kafasi karismis! Adam Laptopunu acip Arkadaslarina Mail yazip cevabi bulmaya calismis! Google nin bile altini üstüne getirmis ama fayda yok!

Yaklasik 2 Saat sonra Avukat pes etmis ve Sarisini uyandirip 500 Euroyu vermis!

"Tessekkür ederim" diyen Sarisin devam uyumak icin tekrar uzanmis! Avukat meraktan patlamak üzereyken sormus Sarisina:" Peki Cevap neydi?"

Tekrardan Sarisin CIT cikartmadan Avukata 5 Euroyu vermis!
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst