aptal aşık)

matrock_guzel

Bayan Üye
Seni ne kadar sevdiğimisana anlatamamanın çaresizliği içindeyim.tıkanıp kalıyorum...kelimeler düğümleniyor ağzımın içinde.Hangi kelimeyi seçsem yetersiz kalacak korkuyorum ve biliyorum ki ömrüm boyunca sevgimin büyüklüğünü sana tamolarak yansıtamayacağım.
Aşk a ömür biçenler var bilirsin.kendi belirledikleri aptal kuralları başkalarına doğruymuş gibi kabul ettirirler.Oysa onların bilmedikleri birşey var.Bir insan koşulsuz beklentisiz seviyorsa eğer bunun süresi olamaz.süre ancak birinden beklediğin şeylerin gerçekleşmemesi halinde sözkonusu olabilir.Ben öyle sevmiyorum ki seni.Senden bile bağımsız benim sevgim.Yani sen sevmesen beni yani artık istemesen bile önemi yok bunun ben seni seviyorum ya o yeter bana.Şimdi söylesene kim süre biçebilir buna kim bunun biteceğini söyleyebilir?
Seni beni sevdiğin için değil tamamen kendim için seviyorum.Evet cok bencilce bir düşünüş tarzı ama aşk zaten dünyanın en bencil duygusu değilmi?
Seni yaşama amacım olarak seçmişsem hayatımın anlamı olarak belirlemişsem inan bana bu seni bile ilgilendirmez.
Bana böyle sevdiğim için birbaşkasının ''aptalsın sen'' demesini bir iltifat olarak kabul ederim.Aşk aptallaştırır insanı.ve ben gönüllü bir aptalım o zaman.Gerçeği ben biliyorum bir de sen...Ne derlerse desinler umurumda diil... Ben seni yüreğimlede beynimlede seviyorum.
Öyleyse bırakıyorum kendimi senin aşkına beni daha da aptallaştırsın diye...
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst