hea o zaman çok tşk:D
betusummm Bayan Üye 6 Şub 2012 #105 ---> anti 14 şubat fan club Hadi önceden sevgilim yoktu kutlayamıodum bu 14 şubatı şimdide var ama teeeee Angaralardaaaaa.... Yok anam benim kaderim bu(
---> anti 14 şubat fan club Hadi önceden sevgilim yoktu kutlayamıodum bu 14 şubatı şimdide var ama teeeee Angaralardaaaaa.... Yok anam benim kaderim bu(
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 Şub 2012 #106 ---> anti 14 şubat fan club Beni de ekleyin 14 Şubata hep sevgilisiz girmişimdir no problemo italyano hahaha
---> anti 14 şubat fan club Beni de ekleyin 14 Şubata hep sevgilisiz girmişimdir no problemo italyano hahaha
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 Şub 2012 #107 ---> anti 14 şubat fan club Ayırca Fan Club Üyelerine Bu Şarkıyı Armağan Ediyorum.. Önemle Dinlenilmesini Rica Ediyorum Murat Evgin - Sevgililer Günü
---> anti 14 şubat fan club Ayırca Fan Club Üyelerine Bu Şarkıyı Armağan Ediyorum.. Önemle Dinlenilmesini Rica Ediyorum Murat Evgin - Sevgililer Günü
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Şub 2012 #109 ---> anti 14 şubat fan club benı de ekleyın bı yılda bırıyle gırsem dısımı kırcam bahtsız bedevı mıyım neyım :s
---> anti 14 şubat fan club benı de ekleyın bı yılda bırıyle gırsem dısımı kırcam bahtsız bedevı mıyım neyım :s
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Şub 2012 #111 ---> anti 14 şubat fan club bluee' Alıntı: Eklendin Genişletmek için tıkla ... aksam aksam senıde yorduk kusra bakma tesekkurler kubılay :106:
---> anti 14 şubat fan club bluee' Alıntı: Eklendin Genişletmek için tıkla ... aksam aksam senıde yorduk kusra bakma tesekkurler kubılay :106:
bluee Kayıtlı Üye 9 Şub 2012 #112 ---> anti 14 şubat fan club aaaa ne demek işimiz bu çiçekler içinde ayrıca teşekkürler