Antalya'da yıldızlar geçidi!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Ligde 3 haftadır kazanamayan, eline geçen liderlik fırsatlarını kullanamayan Galatasaray, iki farklı geriye düştüğü, zor anlar yaşadığı Antalyaspor deplasmanında yıldızlarıyla güldü! Keita, Elano, Kewell üçlüsüyle 3 puana uzanan Aslan, maç fazlasıyla zirveye yürüdü: 2-3!

NOTLAR..NOTLAR..NOTLAR..
Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor evinde Galatasaray'ı ağırlıyor.

Karşılaşma, Antalya'da iki gündür devam eden sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde oynanacak. Antalya'da yağmur halen hafif şiddette devam ediyor. Yağmur nedeniyle açık tribünde maçı izleyen taraftarlar maç saatine kadar yerlerini almadı. Taraftarlar maçı şemsiye ve yağmurluklarla izledi.

Galatasaray taraftarları, kendilerine ayrılan 650 kişilik bölümü tamamen doldurdu. Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, karşılaşmayı şeref tribününden Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu'yla birlikte izledi. Polat, ev sahibi kulübün yöneticilerinin şeref tribününe gelmesini ayakta bekledi. Polat bu sırada bazı taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Galatasaraylı yöneticiler Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin de karşılaşmayı izledi.

Antalyasporlu taraftarlar, İstiklal Marşı sırasında ''Açılıma çözüm, Öcalan'a ölüm'' yazılı bir pankart açtı. Maçın başında Tokat'taki şehitler ve Bursa'da maden ocağında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.

Galatasaray, karşılaşmaya mor formayla çıktı. Konuk takımda bir maç ceza alan Mustafa Sarp maçı tribünden izledi. Sabri, Gökhan Zan ve Baros ise sakat oldukları için forma giyemedi.

Antalyaspor'da ise Fatih Ceylan, Tita ve Volkan Altın sakat oldukları için Galatasaray'a karşı görev alamadı.

ANTALYASPOR: 2 - GALATASARAY: 3
Stat: Atatürk

Hakemler: Deniz Çoban, Erhan Sönmez, Asım Yusuf Öz

Antalyaspor: Ömer, Yalçın, Şenol, Kerim, Orhan Ak, Sedat, Jedinak, Ertuğrul, Djiehoua, Necati, Ali Zitouni

Galatasaray: Leo Franco, Servet, Hakan Balta, Uğur, Elano, Mehmet Topal, Barış, Caner, Keita, Arda, Kewel

Goller: Dk. 7 Orhan Ak, Dk. 21 Jedinak (Antalyaspor), Dk. 30 Keita (Galatasaray)
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst