rica ederim arkadaşlar... saolun
DiReNiS Bayan Üye 12 Şub 2009 #24 ---> Annem...(mutlaka okuyun ): ) rica ederim... tşk.ller arkadaşlar
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 18 Şub 2009 #28 ---> Annem...(mutlaka okuyun ): ) Annem..:106: Candır Canandır Yardır.. Ama Babam Daha başkadır.. tşk..
---> Annem...(mutlaka okuyun ): ) Annem..:106: Candır Canandır Yardır.. Ama Babam Daha başkadır.. tşk..
S schan Bayan Üye 3 May 2009 #32 ---> Annem...(mutlaka okuyun ): ) bunu mailime atmlsın.çok güzel hatice
sleepless Bayan Üye 20 May 2009 #33 ---> Annem...(mutlaka okuyun ): ) zaten herkesten daha çok seviyorum,,en nefret ettiğim ve en korktuğum şey mutsuz olduğunu bilmek,,:/
---> Annem...(mutlaka okuyun ): ) zaten herkesten daha çok seviyorum,,en nefret ettiğim ve en korktuğum şey mutsuz olduğunu bilmek,,:/
A Andoremt Kayıtlı Üye 12 Tem 2009 #34 ---> Annem...(mutlaka okuyun ): ) sevmem gereken annem yaşamıyo
R Rockßottom Bayan Üye 9 Ağu 2009 #37 ---> Annem...(mutlaka okuyun ): ) Allah 'ım o'nu başımdan eksik etmesin arada tartısıyoruz falan ama annem benim herşeyim teşekkürler
---> Annem...(mutlaka okuyun ): ) Allah 'ım o'nu başımdan eksik etmesin arada tartısıyoruz falan ama annem benim herşeyim teşekkürler
Yazgı1 Bayan Üye 9 Ağu 2009 #39 ---> Annem...(mutlaka okuyun ): ) EĞER HALA SİZİNLEYSE ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA COK SEVİN 4 yıl önce kaybettim tşk...
---> Annem...(mutlaka okuyun ): ) EĞER HALA SİZİNLEYSE ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA COK SEVİN 4 yıl önce kaybettim tşk...