Ankara' da Patlama.. 37 Ölü, 125 Yaralı !

---> Ankarada patlama

İlk gelen haberler çok kötü 25 ölü 75 yaralı..

++

@Mr.NavyBlue
@
turuncu.gif
Until The Grave
turuncu.gif

Arkadaşlar konu tartışmaya dönmesin, olayla ilgili yorumlar yazalım sadece rica ediyorum.

---> Ankarada patlama

Paralel yapıya harcanan vaktin ve intikamcı ruhun yarısı bu şeref yoksunlarına harcansaydı şimdiye bu kadar ses çıkartamayacak; bu kadar kan dökemeyeceklerdi. Bizim milletimizde var sorun. Tepkilerini Sosyal Medya'dan duyurmak en kolay ve en şatafatlı çözüm. Daha yeni Hdp binasını taşlamaktan geliyorum bir allahın kulu yok sokakta. Herkes tv başında sanki olup bitenleri bilmiyormuş gibi. Kim yapacak, yapanlar belli. Konuyu siyasete çevirmek istemiyorum ama Milliyetçi yapının bir an önce kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Hilal bıyıklıların, beyaz torosların bir an önce geri gelmesi taraftarıyım. Artık bıçak kemiğe dayanmadı, kolu kesti attı. Barış marış yok artık. Hainler hainliklerinin cezasını bulacaklar. Camdan dışarı bakanlarda bana kürtçe küfür ettiler, bizim tek vatandaş sesini çıkartmadı. Milletimiz bu kadar pısmış işte. Yazıklar olsun, yazıklar!

---> Ankara' da Patlama.. 27 Ölü, 75 Yaralı !

Yazık bu ülkenin güzel insanlarına... Ankara'da yaşamayanlar bilmez belki ama o duraktan o yoldan defalarca geçtim... Orada hepimizin gölgesi, sevdiklerimizin ayak izleri var... Korkmuyoruz vatan hainlerinden, korkmuyoruz nankörlerden, adilerden... Huzursuzluğumun tarifi yok. Başımız sağ olsun, ölenlere Allah rahmet eylesin...

Milletimizin başı sağolsun. Sözün bittiği yerdeyiz. Ne desek ne söylesek boşuna.

Aynı şehirde ve hemen hemen aynı noktalarda 5 ayda 3 patlama oluyor ama maalesef ki bir tek kişi bile istifa mekanizmasını kullanmıyor.

Eee tabi böyle bir ülkede kimseden istifa etmesi beklenemezdi değil mi ?

Erdoğan istifa olacak mı sorusuna, “Her olayda istifa mekanizmasını çalıştırmak doğru değil” dedi.

Ekim 13, 2015

Sınavımız çok ağır.
Bu hainlikleri,kötülükleri planlayan uygulayan herkes kendi pisliğinde boğulsun.

yakin komsularimizda olan seyler simdi bizim oz vatanimizda oluyor,boyle kalesce patlatilan bombalarda hep gunahsiz insanlar hayatlarini kaybediyorlar,allah yakinlarina sabirlar versin.

Suriyeli birisi şöyle demişti;

" Ülkemizde ara sıra bombalar patlıyordu, aldırış etmiyorduk Ta ki uçaklar evimize bomba yağdırana kadar. "

Bu arada 95 ölü olduğunu söyleyenler var. Resmi açıklamalara bakmak gerek.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları:

Ankara’nın Kızılay semtinde, 13 Mart 2016 Pazar günü meydana gelen terör saldırısını şiddetle lanetliyor, bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Türkiye, bölgede yaşanan istikrarsızlık neticesinde son yıllarda terör saldırılarının hedefi olmaktadır. Terör örgütleri ve onları maşa olarak kullananlar, güvenlik güçleriyle yaptıkları mücadeleleri kaybettikçe en ahlaksız, en vicdansız yollara başvurarak masum vatandaşlarımızı hedef almaktadırlar.
Ülkemizin bütünlüğüne, halkımızın birlik ve beraberliğine kasteden bu saldırılar, terörle mücadele konusundaki azmimizi asla azaltmamakta, kararlılığımızı daha da artırmaktadır.

Aziz milletimiz, bu hain saldırılar karşısında, her zamankinden çok daha fazla birbirine sarılmakta; teröre, teröriste ve terörün arkasındaki odaklara vakur bir şekilde karşı durarak birliğini perçinlemektedir.

Türkiye, millet olarak birbirine kenetlenen kimliğiyle bu zor günleri de elbette geride bırakacaktır.

Devletimiz, her türlü terör tehdidi karşısında, meşru müdafaa hakkını kullanmaktan asla vazgeçmeyecektir.

Askeriyle, polisiyle, köy korucusuyla tüm güvenlik güçlerimiz, hayatları pahasına, terör örgütleriyle kararlı bir mücadele yürütmektedir.

Vatandaşlarımız endişe etmesin, devletimizin tüm kurumlarının milletimizle işbirliği içinde yürüttüğü terörle mücadele mutlaka başarıyla neticelenecek, terör dize getirilecektir.

Ankara-Kızılay’daki terör saldırısında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor; acılarını paylaşıyor, yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar temenni ediyorum.”

Endişeye gerek yokmus ..

Suriyeli birisi şöyle demişti;

" Ülkemizde ara sıra bombalar patlıyordu, aldırış etmiyorduk Ta ki uçaklar evimize bomba yağdırana kadar. "

Allah korusun.

Milletimizin basi sag olsun

Yaralilara acil sifa versin

---> Ankara' da Patlama.. 34 Ölü, 125 Yaralı !

Söylenecek çok şey var.Fakat devletin en yükseğinden gelen böyle bir açıklamadan sonra Mevlana'nın sözü aklıma gelir ve susarım. Böyle bir patlamanın olacağını bir tek sağır sultan ve bizim duymadığımız aşikar ki hiç bir önlem alınmamış. Olsun endişelenmeye gerek yokmuş nasıl olsa...

Allah tüm ölenlerin yakınlarının yar ve yardımcısı olsun.Bu katliama sebep olan her ne kadar kimse varsada Allah belasını versin ...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri