Anıtkabiri BOMBALADILAR !

---> Anıtkabiri BOMBALADILAR !

Aslında asıl bu tür konular ulu orta konuşulacak şeyler .

Sebebi ise insanların Sadece Amerikan ve İsrail silahlarını kullandığı sanması,

Sebebi Teknoloji denilince Amerikayı öne atmaları

Bizim milletimizde ve eğitim Sistemimizde Milli Şuur yok maalesef.

Demek istediklerini anlıyorum Ece sana lafım kat-iyen yok fakat bazı maymunları uyandırma vaktidir.

yok zaten böyle şeylerde bana lafın olsa da sorun olmaz.fikirler,düşünceler bunlar. Haklısın tabi,topyekün olma isteğimiz bile zayıfladı artık bizim :) milletimizdeki ,bizdeki en büyük şuursuzluk dünyayı ben mi kurtaracam yavv düşüncesi bu gitse gerisi gelir illaki :) ama yine de bu konuları bizim konuşmamız bi şeyleri değiştirmez,fikir alışverişidir tabi ama etkili olması için benim ve senin ve de bizim gibi düşünenlerin düşünmeyenlerle/düşünemeyenlerle konuşması lazım :)

güzel bir konu melih) ama çok kişi anlatılmak isteneni anlamamış sanırım...üstte de bahsedildigi gibi buraya bu konuyu yazıp birde altına resim konsaydı ankarada oturanlardan bile inananlar cokça çıkardı..cünkü insanımız üşengeç araştırmaz ilgilenmez fazla...kaç kişi dogrulugunu araştırırki hatta kaç kişi anıtkabire gider kalkıpta...

örnek güzeldi şimdi tv de orda burda dönen olaylarda aynı bir kaç etkileyici söz 2 3 kare fotograf yada video ve herkes herşeye inanır...bukadar basit...işin aslını araştıran kişi sayısı çok az malesef

güzel bir konu melih) ama çok kişi anlatılmak isteneni anlamamış sanırım...üstte de bahsedildigi gibi buraya bu konuyu yazıp birde altına resim konsaydı ankarada oturanlardan bile inananlar cokça çıkardı..cünkü insanımız üşengeç araştırmaz ilgilenmez fazla...kaç kişi dogrulugunu araştırırki hatta kaç kişi anıtkabire gider kalkıpta...

örnek güzeldi şimdi tv de orda burda dönen olaylarda aynı bir kaç etkileyici söz 2 3 kare fotograf yada video ve herkes herşeye inanır...bukadar basit...işin aslını araştıran kişi sayısı çok az malesef

İşte buydu aslında amacım. Kah 2-3 kişi anlar kah 15-20 ben üstüme düşeni yapıyım da. Aslında amacım kimseye akıl vermek değil fakat bu araştırmadan yorum yapan sayısı bi hayli arttı forumda. Biraz " Dürtmek " gerekli ablacım.

Ağzına sağlık.

İşte buydu aslında amacım. Kah 2-3 kişi anlar kah 15-20 ben üstüme düşeni yapıyım da. Aslında amacım kimseye akıl vermek değil fakat bu araştırmadan yorum yapan sayısı bi hayli arttı forumda. Biraz " Dürtmek " gerekli ablacım.

Ağzına sağlık.

tabiki dürtmek lazım arada..bazen bizim ihtiyacımız oluyor bazen başkalarının hepimiz birden uyursak o zaman işimiz fena ablası...birilerinin uyanık olması gerekli ki uyuyanları kaldırmalı bazen...biz uyursakda onlar kaldırırlar böyle yuvarlanır gideriz)

seninde agzına saglık
takipteyim )) peşindeyim haberin oLa)

öle bir şey olsaydı gazetede ilk sayfa haberi oluedu okurdum :D

ama içeriğini merak ettim...bide nenden felesefe bölüm diye :D

haklısın aslıda cahil kesimi kandırmak kolay bu şekilde..

paylaşım için saol :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri