Anıtkabiri BOMBALADILAR !

endLesS

Webmaster
Dün akşam saatlerinde Anıtkabir'e atılan bombalar yüzünden Anıtkabir yıkıldı !

Bir'de Photoshop'dan yapılan bir grafik ile tamamdır insanları telaşa sokmak.

Siz ne düşünerek geldiniz bu konuya ?

+ Sevindim geldim
+ Gerçek sandım. Allah Seni.
+ Acaba nedir işin aslı diye geldim
+ Maksat post kasmak
+ Yorum atıp mesaj sayımı yükseltmek istedim xDéé

İnsanları etkilemenin yönü aslında bir konudan ibaret. Gelenlerin ne amaçlı geldiği önemli. Beyin fırtınası da bundan ibaret. İnsanları sürüklemek yerine kendi kendilerine gelmelerini sağlayabilirsiniz. Bu sizin hangi konuyu kullandığınıza bağlıdır.

Terör örgütü adına laf yapanlarda bana göre bu sistemi uyguluyorlar. İnsanlara çeşitli konulardan bahsediyorlar ve inandırıyorlar bazı delil niteliğindeki kağıtlar ile. Cahil insanı kandırmak çok kolaydır. Biraz Akıllı olan insanı ise kandırmak zordur ama imkansız değildir. Kendi düşüncelerine hakim insanı kandırmak ise İMKANSIZDIR. Olayın gelişme bölümünü şöyle ilerletmek gerekirse ;

İnsan beyni robot mekanizmasından farksızdır. Sadeee istediği anda kendini geliştirebilir, düşünebilir. Robot ise bunu yapamaz. Çünkü düşünmesi gereken şeylerin dışına çıkamaz.

Şimdi konuya tekrar dönelim.

Anıtkabire bomba düştüğü haberine ve 2-3 photoshop çalışmasına çoğu insan inanır.

Kimisi ise araştırır acaba böyle mi diye.

Kimisi ise olayın içeriğine ve biraz dikkatini vererek böyle bişeye kimsenin cesaret edemiyeceğini düşünebilir.

Kimisi ise böyle bir olayın neden Felsefi konulara açıldığına dikkat edebilir :)

Bu tarz seçenekler tamamen görecelidir. Fakat Ankaranın merkezinde oturan bir vatandaşın Bomba sesini duymadığı ve başını kaldırıp Anıtkabire bakmak yerine bu haberlere inandığını ise görebilirsiniz. Dedim ya insan beyni bu. Nasıl konuştuğunu davrandığını bilemeyiz.

Bugün Albert Einstein ve benim hatta sizin beyniniz arasında bir fark yoktur. O sadece yürütmesi gereken yolu bulmuştur. İlahi bir Güç eklendiğini veya onun kafasının 22mm daha dik olması ile alakası olduğunu sanmıyorum.

İnsanları etkilemek istiyorsanız bazı noktalarını keşfedin.

Uyanık mı değil mi ? Araştırır mı 2-3 basit örneğe inanır mı ?

Zira Terör örgütü PKK bu şekilde büyümeye çalışmaktadır. Cahil insanları ve onların küçük çocuklarına istedikleri bilgileri aşılamak isterler 2-3 de kanıt koydular mı tamamdır.

Ne kadar Felsefi bir konudur ya da ne kadar anladınız bilinmez konuyu açma gereği duydum.
Çünkü 2-3 haber üzerinden Türkiye'de gündem bi anda değişebiliyor.

Sevgilerimle...

Emre Bu...

---> Anıtkabiri BOMBALADILAR !

+ Gerçek sandım. Allah Seni.

Şoke bi durumda açtım konunu. Şükür!

Hocam konu hangi seçeneği seçtiğiniz değil. Neticede öyle olsa bir Anket konusu açardım :) Dilerim anlatmak istediklerimi Şu medyaya inanıp yorum yapmaya cesaret ettiğimiz günlerde anlamışsınızdır ...

- rep vermeyi planlıyorum. xD
haklısın ama..

Sence hangimizin vereceği -rep daha etkili olur xD

:)

Başında 9 tane Amerikan ordusuna Ait UYDU var iken olacakları söyleyim;

Senin askerin Şırnakta bir Dağ'a bomba atmak ister ve gönderir. Bazı akıllı bombalar koordinatlara göre gider ve amerika ya da israil istediği anda Anıtkabir'in Koordinatlarını verse bunu kimse algılayamaz. TSK bombaladı yanlış koordinat verdi derler. Allah korusun ama bu da bir gerçek Ece.

Acaba nedir işin aslı diye geldim:Ç

Kimisi ise böyle bir olayın neden Felsefi konulara açıldığına dikkat edebilir :)

(öyle) :Ç

Zira Terör örgütü PKK bu şekilde büyümeye çalışmaktadır

kesinlikle yaa..

mükemmel anlatmışsın melih'im.

doğu'dki vatandaşlarımızın da bu konuya tık atıp bilinçlenmesi gerekir...

fakat..

adamlar tehdit ediyorlar para verin diye ve can alıyorlar tehditleri kulak ardı edilince.. ne yapmak lazım bilemiyorum ):

Böyle bir ihtimal olmayacağını bildiğim için yaptığın serzenişleri görmeye geldim ..

o konuda haklısın tabi ama kolay kolay cesaret edemezler buna,Allah korusun. Bu konuyu düşünmek bile rahatsız edici.

Böyle bir ihtimal olmayacağını bildiğim için yaptığın serzenişleri görmeye geldim ..

İyi yaptın bildin akşam bir iftar yemeği kazandın xD Nerde ısmarlıyosun :Ç

Acaba nedir işin aslı diye geldim:Ç

(öyle) :Ç

Zira Terör örgütü PKK bu şekilde büyümeye çalışmaktadır

kesinlikle yaa..

mükemmel anlatmışsın melih'im.

doğu'dki vatandaşlarımızın da bu konuya tık atıp bilinçlenmesi gerekir...

fakat..

adamlar tehdit ediyorlar para verin diye ve can alıyorlar tehditleri kulak ardı edilince.. ne yapmak lazım bilemiyorum ):

Ah ah...

:)

Çocukları gözünü kırpmadan öldürebilen askerlerin liderleri neler yapabilir kimse bilemez :)

yapamazlar alacakları tepki,bizden kazandıkları,çıkarları.dünyanın gözündeki konumları falan filan o kadar kolay değil böyle bi şeye cesaret etmek.Ki Türkiye göründüğünden daha güçlü bi ülke,bu konular ulu orta konuşulacak şeyler değil neyse :)

yapamazlar alacakları tepki,bizden kazandıkları,çıkarları.dünyanın gözündeki konumları falan filan o kadar kolay değil böyle bi şeye cesaret etmek.Ki Türkiye göründüğünden daha güçlü bi ülke,bu konular ulu orta konuşulacak şeyler değil neyse :)

Aslında asıl bu tür konular ulu orta konuşulacak şeyler .

Sebebi ise insanların Sadece Amerikan ve İsrail silahlarını kullandığı sanması,

Sebebi Teknoloji denilince Amerikayı öne atmaları

Bizim milletimizde ve eğitim Sistemimizde Milli Şuur yok maalesef.

Demek istediklerini anlıyorum Ece sana lafım kat-iyen yok fakat bazı maymunları uyandırma vaktidir.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri