Anılarımız...

bızım bı kopegımız wardı adı BATAK dı(kırma sıvas kangalı) benım yas 5 yada 6 nese buna yemek wermıs annemler bahcedee kopek yatıyormus bende yenı y emek yemıssım kalkmıs kopekle oynamaya cıkımısım kopek yerdee yatıyormus bende kopegın yemek tasıyla kopegın kfasına wurmussum ama kopek bısı yapmamaıs kalkmıs ayaaa bende akıl ya cıkmıssım kopegın srtına tutunmussum tuylerıne bahcede tur attırmıs kopek bana sonra annemler gorumus
:Dalmıslar 2 gun cıkıcam dıye aglamıssım :D

bana annem anlatır ben daha ufakmışım ablam 3 4 yaşlarında ablamın bi arkadaşı varmış aynı yaşlarda tunahan bizim burda tren garı var eskiden orda dileniler olurmuş annemler alışveriş yaparken ablamla arkadaşı oturmuşlar dilencilerin yanına ellerinide açarlarmış dilenciler gibi dilenirlemiş bu olaya annem anlattıkça gülüorum
ablama ezik der dururum o yüzden
hehe
:74:

okadar çok unutamadığım anım varki hangisini yazayım buraya, küçük bi kitapcık çıkartırım yazmaya başlasam heralde... :D

konu için teşekkürler..

biz dinlemeye hazırız erkeklerin başka işi ne sizin dırdırınızı çekmek hehehehehehehehe şaka bi yana dinlerim ben anlat yeter ki ....konuş ki seni tanıyayım...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri