Anılarımız...

Mr.TyLér ||

Kayıtlı Üye
Ewet arkadaşlar konu gayet açık
smile.gif

ANILARIMIZ..
smile.gif

Hayatın her köşesinde Evde, İşte, Okulda, Askerde başımızdan geçen aklımıza her geldiğinde gülmekten kendimizi alamadığımız
rofl.gif
ya da hüzünlenip ağladığımız
bawling.gif
yahutta düşündükçe sinir krizleri geçirdiğimiz
motz.gif
anılarımız..Başımızdan geçen olaylar İlkleriniz, Unutulmazlarınız vs... hadi hepsini bu başlıkta toplayalım
smile.gif

Anılarınızı bizimle paylaşın, tekrar DuslerForum'da yaşatın
biggrin.gif

NoT: Ahlak dışı olan, saygı çerçevesini aşan kısacesı forum kurallarına uymayan paylaşımlardan kaçının..

bigün arkadaşlarla oturuyoz ben yere oturuyodum tam çömelmiştim arkadan çırt kapri yırtıldı gülmekten krize girmiştik

bir gün okuldayken arkadaşlar kar yağıo hadi çıkalım kayarız falan dediler baktım kimse ceseret edemio çekilin ben kayarım dedim bi kaydım tam kaydım yani kolumun üstüne düştüm ve kırılmıştı:D

bi gün annem anlattı banada 4-5 yaşında ben küçük bisiklerler varya motor mudur nedir işte sürüomuşum yani abim iktiriomuş öle iktirmiş iktirmiş lağam deiliği açıkmış iktirdi lappp die içine düştüm arkadanda abim geldi çeneme 4 dikiş atıldı:D:D:D:D:D

bende küçükkençok yaramazmışım annem oynıyim diye elime oynamam için metal bieşy vermiş almışım annemin kafasına vurmuşum 3 yaşındayken :D

bizim de var anılarımız dinlein ilkokuldaydık yagmur yagıordu ama nasıl yagıo bardaktan bosalırcasına neyse biz dört kafadar çıktık geziyoz ne şemsiye var ne yagmurluk müdür bi gördü allah ne verdi bize vuruo hasta olcanızdie şimdi liseye geldik ilkokuldan kalan en ii anılarımdan biri

küçükken kedi köpek hastalığım wardıı..arkadaşlarımın çoğu korkar bize gelmezler hatta koltukların üstünde gezerlerdii essraaaa şunları kapat biyere derlerdii..:D bende baya yaramaz bi çocuktum bigün annemin bi arkadaşı bize gelğinde kadının üstünee kediyi bi fırlatıverdim (pek sewmezdim kendsine) o günden soraa kadının kedilere we bana fobisi başladıı çocukluk iştee...:D

bende anlatayum :D
ali diye güccüklük arkadaşum vardu bir gün fare yakaladuk lağım faresi kuyruğunu iple bağlarduk salardık o kaçardu biz çekerdik sonra kedi yakaladu yedi :D
yine ali ile ben çok takulurduk mahallede doğlaşırdık 7 yada 8 yaşlarunda bizim yaşımızda çocuklar geçince haraç alurduk haraçsız bırakmazduk :D
neyse bir gün onla gezerken kaybolduk peşimize bıçaklu biri düştü kaçtuk ama nereye kaçtumuzu bilemedik evin yolunuda bulamaduk bi inşaat işçileri vardu onlatun yanuna gittik adamlara bizi götürün dedik adamlar aman boş erin gelin çalışın dediler fallaha 2 gn elimizde kazma kürek çalıştık :D
eyude para almuştuk tabii eve gitmedik evdekilerin haberi yok polis bizi aramış bizi buldular eve götürdüler daha alacam para vardu o kalmıştı :D

almanya da terk edilmiş bi tren istasyonu vardı (birüsür ağcın arasındaydı ormanın içinde misali yani hiç tekin bir yer değildi Hiççç) bizde 3-4 arkadaş 9-10 yaşalrındaydık hep oraay gidip oynardık orda böle boş bira siseleri faln vardi onları parçalardık tepinirdik falan filan işte 1hafta faln her gün gittik oraya oynadık oynadık oynadık sonra en son gittimiz gün biz oynarken arkadan böle iğrenç bi tip geldii (adamm resmen türkiyeinnn t. coskunun alman versyoonuyduu) ve durun die bize bağırdı (tabi almanca bağırdı bleibt stehn diye :D) sonra tabi bizde adamı doğal olarak dinlemedik yani dinleseydik ve orda dursaydık allah bilr ne olurdu biz hemen ormanın içine doğru kostuk adam da peşimizden koşmaya başladı kosuoz kosuoz kosuoz adam da arkamızdan durun durun diye bağrıo biz kaçioz o kovalio sonra biz gittik çalılkların arkasına saklandık ,adam da hala nerdesiniz çıkın orata die bağsıodu bi 3,5 atioz tabi o anda :D sonra adamın sesi kesildi tabi biz daha da fazla korktuk 2 saat de orda çalılıkların arkasında bekledik sorna çıkıp hmen evlerimize gittik zatn sonrada bida korkudan oraya gidemedikkk :D :D ve hatırladıkça halan da korkarıım :D adam zatn 1 hafta boyunca rüyalarımdan çıkmadı öle etk,iilemişti benii :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri