---> Aniden Gelen Şehri Terketme İsteği Şehri çok sık terkediyorum bu aralar.
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 28 Ağu 2018 #21 ---> Aniden Gelen Şehri Terketme İsteği Şehri çok sık terkediyorum bu aralar.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 9 Ara 2019 #23 DeriN ~' Alıntı: O gün gelse de artık gerçekleştirebilsem ya. Az kaldı ama... Genişletmek için tıkla ... Başardın bebeğim. Şuan da çok memnun değilsin hayallerin değişti ama her şeyin hayırlısı de geç.
DeriN ~' Alıntı: O gün gelse de artık gerçekleştirebilsem ya. Az kaldı ama... Genişletmek için tıkla ... Başardın bebeğim. Şuan da çok memnun değilsin hayallerin değişti ama her şeyin hayırlısı de geç.
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 9 Ara 2019 #24 Evimden ayrılmak istemeyen bana gezmek vacip oldu. İş için gidiyorum, arkadaşlarımı görmek için gidiyorum. Sıkıldıkça gidiyorum.
Evimden ayrılmak istemeyen bana gezmek vacip oldu. İş için gidiyorum, arkadaşlarımı görmek için gidiyorum. Sıkıldıkça gidiyorum.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 9 Eki 2020 #26 DeriN ~' Alıntı: Başardın bebeğim. Şuan da çok memnun değilsin hayallerin değişti ama her şeyin hayırlısı de geç. Genişletmek için tıkla ... Dilerim istediğin ülkeye de gidebilirsin. :asigim:
DeriN ~' Alıntı: Başardın bebeğim. Şuan da çok memnun değilsin hayallerin değişti ama her şeyin hayırlısı de geç. Genişletmek için tıkla ... Dilerim istediğin ülkeye de gidebilirsin. :asigim: