angel_melissa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> angel_melissa

seni tanımak güzeLdi..

A$ağıdaki yoruma katıLıyorum..:s

Malesef yaLan söyLediğini buradan da beLLi etin :147:

hahahakatılıyorum sana diğer sayfada irem kayboldu diye ağıtlar yakıyor burada 24 saat kesintisisiz hatta 7/24'de diyebiliriz online destek hattı arıyor:D

koptum güzeL yorum :D

---> angel_melissa

ben dalga geçmiyorum anlayın artık beee yalanda söylemiyorum duygu sömürüsüde yapmıyorum alayda etmiyorum insanalrın duygularını sömürmüyorum insanların duyguları ile oynamıyorum

---> angel_melissa

HoşGeldin abim..

Herkezin Görüşü Vardır Dalga Geçmek..

Alay Etemek HoşŞeyler Değil..

Karşınızdaki İnsan İncinir..

Kız Bukadar Zor durumda Elindentutup

yol göstermeniz gerekirken..

Hehehe kikiki yapıyorsunuz ..

---> angel_melissa

selam arkadaşlar ben melissa adında bi kızım ama çok dertliyim çok moralım bozuk kendime hiç güvenemiyorum ölmek istiyorum tanrıya o kadar dualar ettim beni öldür diye öldürmedi aşk duygusunu tatmak istiyorum tattımıyor hiç bi erkeğin bana aşık olduğu yok ailemde anlamıyor beni keşke benimde sevgilim ve erkek arkaım olsa ve kendime 24 saat sevgili ve erkek arkadaş arıyorum sizin gibi çok mutlu diyilim keşke ölsem aşkı çok merak ediyorum ve 6 aylık mustafa die bi erkek kardeşim var ve babanannemle babamın babası hayatlarını yitirdiler ben küçüktüm o zamanlar ve annemin babasıda alzmiher midir nedir o unutkanlık hastalığına yakalandı anneannemin idrar torbası alındı ve onun yerine bağırsağına sonda gibi şey takıyorlar
ben aslında 14 yaşındayım dünyaya geldim ama yaşım profilimde 10 diye gözüküyor bende bi genç kızım ben hoş çekici tatlı inatçı herkez tarafından sebvilen beyenilen güzel iyi kalpli kalbinde hep iyilik bulunan bi genç kızım imanlı cömert dürüst bi kızım yardımsever bi kızım ama bazı dertlerim var hiç hayata karşı olumlu bakamıyorum ve çok ağlıyorum
hobilerim: biseklete binmekten oyun oynamaktan yüzmekten eğlenmekten çılgınlık yapmak kitap okumak msnye girmek chat yapmak şiir hikaye yazmak müzik dinlemek ama ben normal müzik dinlemiyorum hem oyun şarkıları dinliyorum ama küçük bi kız diyilim fobilerim ise: köpekler kediler böcekler gecenin bi yarısında evde tek başına yalnız kalmak . bide ben çılgın bi kızım komik bi kızım ama zorluklarla başa çıkamıyorum korkularımı yenemiyorum ve h bazı şahşisyetlerden azar işitiyorum moralım çok bozuluyor ve haylada bozuk hiç gönlümün bi prensi olmucakmı bazen diyorumki git kendini öldür melissa diyorum acaba ölünce neler olucak çok merak ediyorum benim için her gün bi acılı dertli kaderli bi gün oluyor hiç bi erkek bana aşık olmadı bende sizler gibi bi gencim ama mikrop kapma korkum var ve devamli ellerimi yüzümü yıkıyorum ve ellerimi ve yüzümü yıkamadan hiç bişi yemiyorum benim çok tatlı çok şirin bi erkek kardeşim var mustafa 6 aylık onu bazen kıskanabiliyorum onu bize tanrı hastalık olarak verdi ve sonra şifasınıda verdi tanrı mustafanın benden ve ailemden başka hiç kimsesi yok ve mustafadan başka bi kardeşim yok ablamda yok abimde yok eskdien hep ablamın olmasını isterdim sonra kardeşimin olmasını istedim tanrı bana bi kardeş verdi ben müslümanım türküm ben türkiyede yaşıyorum ankaralıyım ankaranın ümitköy adlı sempinde yaşıyorum ve çok eğlenceli bi tipim var sevdiklerime dostlarıma aileme kardeşime ve arkadaşlarıma değer veririrm onları severim onlarında beni sevdiklerini hissedebiliyorum bana göre yaşamak bi felsefe biz hayatın içinde kum saati gibi akıp gidiyoruz bana göre hayat felsefe olmuş hayatta bazen zorluklarla karşılabiliyoruz ama ben gücümü yitiriyorum hemen ve erkeklere güzel görünmek istiyorum ama hiç bi erkeğin bana baktığı yok ben okula geç yazıldım ve şu an lise 1 de olmam gerekiyordu galiba şu an yaşım 14 ve sekize geçtim bu site çok güzel bi site kanım ısındı bu siteye ve sevdiklerimle gezmeyi dolaşmayı eğlenmeyide seviyorum

oy ben şiştim yazdıklarını okurken burdan sana yardımcı olamıcamda madem ankaradasın goruselım tatlım bu zıhnıyetle sana hıcbısı ogretemem ama en azından su kuzenın ırem hakkında yardmcı olabılırım her anlamda babam polis ortaklasa bısıler yapılır acıkcası fazla ınandırıcı gelmedı yada sen bısılerı eksık anlatıosn neyse canım allah yardımcın olsn

---> angel_melissa

ben 14 yaşındayım bende ankarada yaşıyorum bu gece kandil hepimiz bir el olalım ve allaha irem ve iremin küçük kardeşi eren için dua edelim bugun allah duaları kabul eder bugun çok mübarek özel bi gece hepinizin kandili kutlu olsun

---> angel_melissa

canım sen odaklanmıssın kafandakıne baska bısı anlayamıyosun ben sana yardımcı olabılcegımı soledım gerısı sana kalmıs senınde kandılın mubarek olsn

---> angel_melissa

sana anlattm buyur goruselım ben senın samımıyetıne ınanayım senı babamla muhattap edeyım o yardımcı olur sana

---> angel_melissa

HoşGeldin abim..

Herkezin Görüşü Vardır Dalga Geçmek..

Alay Etemek HoşŞeyler Değil..

Karşınızdaki İnsan İncinir..

Kız Bukadar Zor durumda Elindentutup

yol göstermeniz gerekirken..

Hehehe kikiki yapıyorsunuz ..

orası öyLede bir insan sevdiği bir yakınını kaybetmi$ forumLarda erkek arkada$ı vs vs.. arıyor ? buna inanılması için ya çok saf oLucak yada neyse bo$ver:160::160:

ho$geLdin ne diyeLim.:8:

---> angel_melissa

bulanıyorki irem yada birisi kaçırdı iremi yada bişi geldi başına bilmiyoruz artık ama sabırlı olmayalıyız artık iremin annesi çıldırıyor bende son durumları bildiriyorum

---> angel_melissa

ernesto* aynı dusunuyorum cokta haklısın ama buyursun samımıyetını kanıtlasın ben cok ıcten soyledım ona

---> angel_melissa

şu an iremin annesi küfürler savuruyor sinirden kadın ne yapacağını şaşırdı kadın sinir krizleri geçiriğ durdu

---> angel_melissa

öLmek mi istiion hönk

sen sorunLu musun

Kendini reziL ediosun

bence bu konuLarı aiLenLe Konus

çünkü siteye Komik duruma düşüosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri