Amrabat'ın suyu çıktı!

Stinko

Kayıtlı Üye
Cim Bom’un ara transferde düşündüğü isimlerden olan Nordin Amrabat transferinde kulübü Kayserispor’dan ilginç açıklamalar geldi. Daha önce Gökhan Ünal, Mehmet Topuz, Ali Turan transferlerinde
‘üç büyükler’ ile defalarca polemik yaşayan Kayseri yönetimi yeni bir tartışmaya imza attı. Sarı-Kırmızılı ekibin yönetim kurulu üyesi İskender Belük, Faslı yıldızın transferi için, “Galatasaray bize Elmander ve Eboue’yi, üste de
5 milyon Euro verirse Amrabat’ı göndermeyi düşünürüz. Felipe Melo kiralık olmasa onu da isterdik” dedi. Basın Sözcüsü Rifat Pehlivan ile birlikte yerel bir televizyonun spor programına katılan Belük, şunları söyledi: “Galatasaray değişik sezonlarda oyuncularımız Gökhan Ünal, Mehmet Topuz, Ali Turan, Cangele ve son olarak da Amrabat’la birlikte etik olmayan, sözleşmesi süren futbolcularımıza çengel atıp, ayartmayı alışkanlık haline getirdi. Madem onlar Amrabat’a talip biz de onlardan Elmander ve Eboue’yi istiyoruz. Melo, Galatasaray’da kiralık olmasa onu da isterdik. Elmander ve Eboue ile birlikte üste de 5 milyon Euro alırsak Amrabat’ı takas ederiz. Bizim önerimiz ne kadar gerçeklerden uzaksa, onların da Amrabat konusundaki ısrarları bu kadar anlamsız ve mantıksız.”

‘Yapılan büyük ayıp’

İskender Belük ayrıca 24 yaşındaki Faslı futbolcunun kendileriyle 2013 yılı sonuna kadar sözleşmesi bulunduğunu belirtip, lig devam ederken yapılan böyle bir önerinin Kayserispor camiasına karşı büyük bir ayıp niteliğinde olduğunu da sözlerine ekledi.
 
---> Amrabat'ın suyu çıktı!

Türkiye kupası finali öncesi Beşiktaşın İbrahim Akın,İskender Alınla ilgilenmesi
Kayserispor maçı öncesi Galatasarayın ambarata teklifi
Fark ne?
 
---> Amrabat'ın suyu çıktı!

galatasaray yanlış işler yapıyor iyi kadro kurayım diye tabi futbolcularda verdiyi sözlerin arkasında olması lazım.yada tutamıcağı sözlerde bulunmasınlar.
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst