American Horror Story 2. sezon oyuncu kadrosunda iki yeni isim!

TaTLı-CaDı

Hayalperest.
Bayan Üye
Televizyon dünyasının Oscarları olarak kabul edilen geleneksel Emmy Awards organizasyon gecesinin 64.sü için 17 dalda adaylık kazanarak dikkatleri tekrar üzerine çeken FX dizisi American Horror Story, kadrosuna kattığı yeni oyuncuların haberleri ile gündemimize gelmeye devam ediyor.

Dizi kadrosuna iki yeni isim daha katıldı. Bu oyuncu haberleri ile dizinin ikinci sezon kadrosunun büyük ölçüde şekillendiğini söylemek mümkün. Kadroya birkaç ismin daha katılacağı söyleniyor. Şimdilik bu iki ismin kimler olduğuna bakalım.

Amerikalı ünlü aktris ve sunucu Kelly Ripa'nın kocası olan Mark Consuelos, Entertainment Weekly'nin haberine göre American Horror Story'nin ikinci sezonunun hikayesinin geçeceği akıl hastanesinde yer alan Spivey isminde bir hastayı canlandıracak. Rolünün detayları hakkında şimdilik bilgimizin olmadığı Consuelos'un ilk olarak yeni sezonun açılış bölümünde karşımıza çıkacağı belirtiliyor.

41 yaşındaki İspanyol aktör dizi kariyerinde özellikle All My Children'da canlandırmış olduğu Mateo Santos Sr. karakteriyle tanınıyor. Consuelos ayrıca Law & Order: Special Victims Unit (Matt Martinez), I Hate My Teenage Daughter, The Protector (Chuck Wyatt), Ugly Betty (Det. Averaimo) ve Law & Order: Criminal Intent (Berner) gibi çeşitli dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı.

HBO'nun kısa ömürlü draması Carnivàle'dan hatırlayabileceğimiz Clea Duvall, American Horror Story'nin yeni sezon oyuncu kadrosuna katılan bir diğer yeni isim oldu. Aktrisin dizide canlandıracağı karakter hakkında net bilgiler verilmiş değil. TV Line'ın raporuna göre tek bildiğimiz Duvall'ın, geçtiğimiz sezonun oyuncu kadrosunda yer alıp bu sezon diziye geri dönecek isimler arasında yer alan Sarah Paulson ile karşılıklı sahnelerinin olacağı. Aktris dizide birden fazla bölümde yinelenen bir rolle yer alacak.

The Faculty ve Girl, Interrupted gibi filmlerde rol almış bir isim olan 35 yaşındaki aktris dizi kariyerinde Carnivàle (Sofie) dışında Heroes (FBI Ajanı Audrey Hanson), Grey's Anatomy (Jennifer Robinson) ve The Event (Maya) kadrosunda yinelen rollerle yer alırken, son dönemde ise CSI: Miami (Lyla Moore), Law & Order (Amanda Green), Bones (McKenna Grant) ve Private Practice (Natasha) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı.

Bu sezonun hikayesinin geçeceği akıl hastanesi kurumunun başkanını oynayacak Joseph Fiennes, kurumda çalışan Dr. Arden karakterini canlandıracak Oscar adaylığı bulunan James Cromwell, bir başka Oscar adayı Chloe Sevigny, Maroon 5'ın ana vokalisti Adam Levine, Fransız aktris Lizzie Brochere, dünyanın en güzel çocuğu olarak tanımlanan sağır ve dilsiz Daniel karakterini canlandıracak Chris Zylka ve Britne Oldford gibi isimler ikinci sezon kadrosuna daha önceden katılan oyuncular olmuşlardı. Dizinin ikinci sezonunda, bu sene Altın Küre'de en iyi yardımcı kadın oyuncu, SAG Awards'da ise en iyi kadın oyuncu ödüllerini kazanan Jessica Lange ile birlikte geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan diğer isimlerden Zachary Quinto, Sarah Paulson, Evan Peters ve Lily Rabe de farklı rollerle karşımızda olacaklar.

American Horror Story'un ikinci sezon çekimlerinin geride bıraktığımız hafta içerisinde Salı günü başladığını belirtelim. İkinci sezon hikayesi 1960'lı yıllarda geçecek olan dizi, yeni sezonuyla sene sonlarına doğru sonbahar döneminde, muhtemelen Ekim ayı içerisinde kablolu televizyon kanalı FX ekranlarına geri dönecek.
 
---> American Horror Story 2. sezon oyuncu kadrosunda iki yeni isim!

bence 1.sezon oyuncuları daha iyiydi
 
---> American Horror Story 2. sezon oyuncu kadrosunda iki yeni isim!

yehhu çok heyecanlı bayılıyorum bu diziye. Ben tv2den izliyorum 1.sezonu yavaş yavaş daha zevkli oluyor yoksa hemen yiyip yutucam diziyi:)) 2.sezon daki yeni isimlerin de kesinlikle iyi karakterlerdir şüphem yok.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst