Ama özledim

---> Ama özledim

merhaba .
öncelkle neden kustunz cok merak ettm:D
ama eger o hatalıysa hatasını kabul edip sznle barsmali
tbiki sizde barısmak ıstıorsanız
eğerki kabul etmıyorsa 1 özlersn 2 özlersn sonra özlersin ama anlamıssındır ne oldugunu

merhaba..ya öyle saçma bişey ki zaten anlatamam uzun sürer yanlış anlama kısacası...

yani ben hatalısın diyorum ama o da sen hatalısın diyor o yüzden çıkmaza girdik kimse kendini hatalı görmüyor zaten

---> Ama özledim

aşk ıçın gurur yapmaya gelmez ama gerçek aşksa eğer sahteyse gururun kralını yapmaya değer :)

---> Ama özledim

dostluksa haksızsa gurur yapmalısın ..
bende haksız olan bır arkadasımla kavga ettım sımdı benı özlemış umurumda değıl :)

---> Ama özledim

bazi seyler ozlemleri bastiriyor. bende cok ozluyorum ama bazi sebeblerden goremiyorum

---> Ama özledim

evet, son durum nedir?

aslinda seni anlyorum. insan barissada eskisi gibi olmuyor.
ama ablacim, sen neyin ne oldugunu herkesden cok iyi biliyorsun. kibirini yen bir adim at ALLAHta senden hosnut olsun.

onun veya kendin icin degil ALLAHin rizasini kazanmak icin bir adim at bence. Gurura hizmet edecegine ALLAHa hizmet etmis olursun

---> Ama özledim

evet, son durum nedir?

aslinda seni anlyorum. insan barissada eskisi gibi olmuyor.
ama ablacim, sen neyin ne oldugunu herkesden cok iyi biliyorsun. kibirini yen bir adim at ALLAHta senden hosnut olsun.

onun veya kendin icin degil ALLAHin rizasini kazanmak icin bir adim at bence. Gurura hizmet edecegine ALLAHa hizmet etmis olursun

O hicbiseyi haketmio ben ikinci bi sanss vermiştm yine yalan söyledi bana..ondan bana arkadas fln olmaz yolu açık olsun sildim onu ben gitsin kendine benzer biriyle arkadaslik yapsin...

Son düzenleme:
---> Ama özledim

O hicbiseyi haketmio ben ikinci bi sanss vermiştm yine yalan söyledi bana..ondan bana arkadas fln olmaz yolu açık olsun sildim onu ben gitsin kendine benzer biriyle arkadaslik yapsin...

himm, tabi canim durumlari bilmiyoruz hem 1 kez sans vermissin, en hic vermedin sandim.
yalan varsa isin icinde zaten olmaz.
guvenemezsin bir kere ona.

---> Ama özledim

himm, tabi canim durumlari bilmiyoruz hem 1 kez sans vermissin, en hic vermedin sandim.
yalan varsa isin icinde zaten olmaz.
guvenemezsin bir kere ona.

Evet biti zaten benim icin..ben zaten deger gördügüm kadar deger veririm sevildigim kadar severim üzerime düseni yapar durumu takip ederim hersey aynıysa acımam..isterse 10 yillik dostum olsun..bana kendimi degersiz hissettirdiyse yolu acık olsun.buda öle oldu insan deger verdigini kaybetmemek icin ugrasır aynı hataları tekrarlamaz tekrarlıyosa demek önemsemiordur..ozaman kaybolsun gitsin selametle..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri