Ama özledim

'hayaL

Bayan Üye
Şu an konuşmadıgım ve çok kızgın oldugum çok yakın arkadaşımı çok özledim ama :(
Barışmayacagım o hatalı...
ama :(

---> Ama özledim

sevdigin biri belliqi , bariş gitsin be hayal..iki günlük dünyada yasıyoruz..

---> Ama özledim

gurur aptalcadır... o yüzden çok insan kaybettim...

bırakk konuşun sonra çok geç olur..

---> Ama özledim

off Çok Kötü bi durum. Ben Karşımdakinin hatalı oldugu halde bunu görmemesine katlanamam yani çok sevsemde asla adım atmam. yani senin durumunu anlıyorum üzücü ama inş hatasını anlar.

---> Ama özledim

hatasını anlayacagını zannetmiyorum cünkü huyu aynı benim gibi dik kafalı yani... o yüzden sanırım bir daha hiç konuşup dertleşemeyecegiz en kötüsü birbirimizi sürekli görüp hiç konuşmayacak olmamız

neyse hayırlısı olsun ama keşke dostlugumuz devam etseydi yazık oLdu

---> Ama özledim

3 günlük dünyada böyle şeyler olmamalı hem affetmek erdemdir.büyüklük sende kalsın,sonra pişman olabilirsiniz.

---> Ama özledim

Özledigin Birine Nasil Kizgin Olabiliorsun :)

Bence Bi Alo De Bütün Buzlar Erir ...

Büyüklük Sende Kalsin ...

Eminim Oda Seni Özlüyordur Ama Hata Onda Oldugu Icin Cekiniyordur :S

---> Ama özledim

hal edersin..sonucu yaz burda billeim :)

) zaten biz birbirimizi seviyoruz çok yakın arkadaşız kavga ederken bile sen bana kızsanda ben seni çok seviyorum diyebiliyoruz sadece inat ettik ikimizde oglak burcu olunca inatlaşmada sınır yok) birimiz selam verse bitecek kırgınlık ama ah işte o selam yok mu ))
olumlu bir gelişme olursa mutlaka yazıcam ama yazmazsam bilinki tamamen kapandı konu :(

---> Ama özledim

anliyorum seni.kiz kardesimden ote olan cani yuregimle boyeylik..ama hic kusmedik..8 senelik dostlugumuzda tek 1 2 kere ben surat asmistim

O bana sarilir unuturduk.

Ozledim Onuda... Hayat iste :)

---> Ama özledim

anliyorum seni.kiz kardesimden ote olan cani yuregimle boyeylik..ama hic kusmedik..8 senelik dostlugumuzda tek 1 2 kere ben surat asmistim

O bana sarilir unuturduk.

Ozledim Onuda... Hayat iste :)

ne güzel..

biz küserdik yani şakasına hep şakası gecerdi arada konuşurduk da kavga etsek ne olurdu ne yapardın diye yani ne kadar dayanırsın konuşmadan...cevap aynıydı bir gün bile dayanamam

ama öyle olmuyormuş demek ki araya gurur girince dayanılıyormuş..saçmalık işte

özlediysen ara madem bari siz konuşun :)

---> Ama özledim

merhaba .
öncelkle neden kustunz cok merak ettm:D
ama eger o hatalıysa hatasını kabul edip sznle barsmali
tbiki sizde barısmak ıstıorsanız
eğerki kabul etmıyorsa 1 özlersn 2 özlersn sonra özlersin ama anlamıssındır ne oldugunu

---> Ama özledim

ne güzel..

biz küserdik yani şakasına hep şakası gecerdi arada konuşurduk da kavga etsek ne olurdu ne yapardın diye yani ne kadar dayanırsın konuşmadan...cevap aynıydı bir gün bile dayanamam

ama öyle olmuyormuş demek ki araya gurur girince dayanılıyormuş..saçmalık işte

özlediysen ara madem bari siz konuşun :)

Kendisi Ulkesine goc etti..telefonda gorusuryoruz tabi

O Benim Diger Yarim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri