---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sevdiğim :) Hayattan beklentilerin nelerdir
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 15 May 2016 #5,041 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sevdiğim Hayattan beklentilerin nelerdir
parasite Kayıtlı Üye 15 May 2016 #5,042 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor eskiden olsa aşk derdim ama şu aralar sadece daha iyi bir iş istiyorum sadece ... hayatta ki en büyük korkun nedir ? ...
---> Alttaki Üyeye Soru Sor eskiden olsa aşk derdim ama şu aralar sadece daha iyi bir iş istiyorum sadece ... hayatta ki en büyük korkun nedir ? ...
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 15 May 2016 #5,043 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Çok şükür hayata dair hiçbirşeyden korkmadım ( Sevdiklerimi kaybetmek dahil ) Hayat denilince aklına gelen ilk şey ?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Çok şükür hayata dair hiçbirşeyden korkmadım ( Sevdiklerimi kaybetmek dahil ) Hayat denilince aklına gelen ilk şey ?
parasite Kayıtlı Üye 15 May 2016 #5,045 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor 34 ... yapmaktan en çok zevk aldığın şey yada şeyler nedir ? ...
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 15 May 2016 #5,046 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Uyumak çizim yapmak hız yapmak sevmek Sinirlenince yaptığın ilk 3 hareket ?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Uyumak çizim yapmak hız yapmak sevmek Sinirlenince yaptığın ilk 3 hareket ?
MertCanBey Kayıtlı Üye 15 May 2016 #5,047 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Çevremdekilere çatmak cevap vermemek ve hunharca bağırmak . Gece nasıl gidiyor ?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Çevremdekilere çatmak cevap vermemek ve hunharca bağırmak . Gece nasıl gidiyor ?
parasite Kayıtlı Üye 15 May 2016 #5,048 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor biraz duygusal ... hayat sana adil davranıyor mu bu aralar ? ...
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 15 May 2016 #5,049 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet Karadeniz şarkıları sever misin
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 15 May 2016 #5,050 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır Kendini kitap satırlarında aradın mı ?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 15 May 2016 #5,051 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Çok defa Okuyup etkisinde kaldığın kitap
parasite Kayıtlı Üye 15 May 2016 #5,052 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor olasılıksız ... yarın olmasın dediğin oldu mu hiç ? ...
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 15 May 2016 #5,053 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hemen çok Önyargıdan nasıl kurtulursun?
parasite Kayıtlı Üye 15 May 2016 #5,054 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor karşımdakine sorular sorarak tanımaya çalışarak yenerim ön yargımı ... sevgiyi nasıl anlatırsın kısaca ? ...
---> Alttaki Üyeye Soru Sor karşımdakine sorular sorarak tanımaya çalışarak yenerim ön yargımı ... sevgiyi nasıl anlatırsın kısaca ? ...
Earl Freyja Bayan Üye 17 May 2016 #5,055 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Kalıcıdır,aşk varsa eğer geçer ancak,sevgi hep kalır. Forum daha iyi oldu mu sence?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Kalıcıdır,aşk varsa eğer geçer ancak,sevgi hep kalır. Forum daha iyi oldu mu sence?
BadMatmazel توغبه Prenses 17 May 2016 #5,057 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor bilmem En sevdiğin mevsim
Sibel1 Bayan Üye 17 May 2016 #5,058 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor İlkbahar tatil için gitmeyi planladığın bir yer var mı