---> Alttaki Üyeye Soru Sor Bi fikrim yok Türkiyenin en güzel şehri neresi
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 Mar 2016 #3,501 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Bi fikrim yok Türkiyenin en güzel şehri neresi
Sibel1 Bayan Üye 4 Mar 2016 #3,504 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sarı lacivert Fenerbahçede en sevdiğin futbolcu
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 Mar 2016 #3,505 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Tabiki siyah. Ne tür film izlersin?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 Mar 2016 #3,507 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor The Walking Dead, Lost, Sherlock, The Vampire Diaries Herhangi bir araç kullanıyor musun?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor The Walking Dead, Lost, Sherlock, The Vampire Diaries Herhangi bir araç kullanıyor musun?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 Mar 2016 #3,508 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır Spor yapar misin
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 Mar 2016 #3,511 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır Alkol kullanır misin hiç
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 Mar 2016 #3,512 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır, kullanmam. Sigara kullanıyor musun, 'evet' ise nedeni nedir?
Apocrypha Bayan Üye 4 Mar 2016 #3,513 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Bir dönem kullandım. "Sıkıntını alır" demişlerdi, almadığını görünce bıraktım. Savaş içerikli oyunları sever misin
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Bir dönem kullandım. "Sıkıntını alır" demişlerdi, almadığını görünce bıraktım. Savaş içerikli oyunları sever misin
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 Mar 2016 #3,514 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet, oyunlarla ilk tanışmam bu tür ile oldu zaten. Bkz; Counter Strike. Yemek ayırt eder misin?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet, oyunlarla ilk tanışmam bu tür ile oldu zaten. Bkz; Counter Strike. Yemek ayırt eder misin?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 Mar 2016 #3,515 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Ederim Benim şarkım dediğin bir şarkı ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 Mar 2016 #3,516 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Nedenini bilmediğim bir şekilde Alt-J - Taro. Ne tarz müzik dinlersin?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 Mar 2016 #3,518 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Bursa'lıyım. Kaç yaşındasın?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 4 Mar 2016 #3,519 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor 21 Papatya falı baktın mı hiç ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 4 Mar 2016 #3,520 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Elbette. p Doğa ile iç içe yaşama şansın olsaydı şehir hayatına tercih eder miydin?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Elbette. p Doğa ile iç içe yaşama şansın olsaydı şehir hayatına tercih eder miydin?