---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yaşarım Fobin var mı? Varsa nedir?
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 11 Ocak 2016 #1,622 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Var Tüylu olan kucuk hayvanlara, kürklere dokunamam yaklasamam.. özellikle kedilere Kendimi gelistirmem gereken dedigin konu nedir?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Var Tüylu olan kucuk hayvanlara, kürklere dokunamam yaklasamam.. özellikle kedilere Kendimi gelistirmem gereken dedigin konu nedir?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 11 Ocak 2016 #1,623 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yabancı dil kesinlikle sağından mı solundan mı kalktın bugün?
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 11 Ocak 2016 #1,624 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor ordamdan kalktim sanirsam ne eeleyim ne beeyle :R Bu aralar kirdigin biri varmi
---> Alttaki Üyeye Soru Sor ordamdan kalktim sanirsam ne eeleyim ne beeyle :R Bu aralar kirdigin biri varmi
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 11 Ocak 2016 #1,625 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Var sanırsam.. Çocuk için uygun bir yaş var mı sence?
Sibel1 Bayan Üye 11 Ocak 2016 #1,626 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Uygun yas değil ama ruh sagligi gerektiği kesin. Sonra çocuklarını kesip biçiyor adiler pirasa yemegi sever misin
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Uygun yas değil ama ruh sagligi gerektiği kesin. Sonra çocuklarını kesip biçiyor adiler pirasa yemegi sever misin
M Moreas Bayan Üye 11 Ocak 2016 #1,627 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Annem yapınca güzel yapıyor seviyorum İzlediğin yarışma programı?
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 11 Ocak 2016 #1,628 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Tv izlemem ben pek :R cikolata severmisin
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 11 Ocak 2016 #1,629 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hiç sevmem Hangi renk kot gıyersın iPhone 6 plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hiç sevmem Hangi renk kot gıyersın iPhone 6 plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Sibel1 Bayan Üye 11 Ocak 2016 #1,630 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor her renk var çoğunluk lacivert sarı mı lacivert mi xD
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 11 Ocak 2016 #1,632 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Tv izlememki ben en son okudugun kitap
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 11 Ocak 2016 #1,635 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Her konuda Boş zamanlarını değerlendirebiliyor musun yoksa sadece uyku mu?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Her konuda Boş zamanlarını değerlendirebiliyor musun yoksa sadece uyku mu?
BadMatmazel توغبه Prenses 11 Ocak 2016 #1,636 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Arkadaşlarla.. Ne yedin bügün
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 11 Ocak 2016 #1,637 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Barbekü soslu tavuk, salata ,makarna şeklinde bir menü Çikolata yedin mi bugün?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Barbekü soslu tavuk, salata ,makarna şeklinde bir menü Çikolata yedin mi bugün?
BadMatmazel توغبه Prenses 11 Ocak 2016 #1,638 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Daha deminnn xD Araban varmı
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 11 Ocak 2016 #1,639 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır yok maalesef Hazırlık içerisinde olduğun bir durum var mı?
BadMatmazel توغبه Prenses 11 Ocak 2016 #1,640 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Eveett Kardeşin varmı