---> Alttaki Üyeye Soru Sor Okan bayülgen Suan okudugun kitap?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 2 Ocak 2016 #1,302 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Oblomov Ben sana şarkı yolladım sen bana niye yollamadin
Sibel1 Bayan Üye 2 Ocak 2016 #1,303 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Şarkı mi yolladin :O görmedim Duygularını ve düşüncelerini yazıya dökmeyi sever misin
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Şarkı mi yolladin :O görmedim Duygularını ve düşüncelerini yazıya dökmeyi sever misin
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 2 Ocak 2016 #1,304 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet dün gece sezenden yollamistim Hayır sevmem Kendini en huzurlu hissettiğin yer
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet dün gece sezenden yollamistim Hayır sevmem Kendini en huzurlu hissettiğin yer
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 2 Ocak 2016 #1,305 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evim En sevdiğin mevsim
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 2 Ocak 2016 #1,306 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Ilkbahar En sevdiğin gün
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 2 Ocak 2016 #1,307 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Cumartesi En sevdiğin tatlı
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 2 Ocak 2016 #1,308 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sutlac En çok görmek istediğin ünlü
Sibel1 Bayan Üye 2 Ocak 2016 #1,309 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Alex Gördüm gerci ama olsun bi daha görmek isterim Yarıyıl tatili için bi planın var mi
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Alex Gördüm gerci ama olsun bi daha görmek isterim Yarıyıl tatili için bi planın var mi
Sibel1 Bayan Üye 2 Ocak 2016 #1,311 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Finaller bitene kadar plan yok Şarkı söylemeyi sever misin
Emel* Prenses 2 Ocak 2016 #1,312 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet ama tek başımayken xD Sesin güzel mi?
LocKe GururLan Bayan Üye 2 Ocak 2016 #1,313 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Boru gibi ) Siir okuma yetenegin varmi?
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 2 Ocak 2016 #1,314 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yok Ne tür müzik dinliyorsun ?
BadMatmazel توغبه Prenses 2 Ocak 2016 #1,316 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Arabesk rap ten hariç hepsi xD Kısmetse olur a bakıyormusun
LocKe GururLan Bayan Üye 2 Ocak 2016 #1,317 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayir ama sizin sohbetler sayesinde herseyden haberim var p Sen hergun izlermisin?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayir ama sizin sohbetler sayesinde herseyden haberim var p Sen hergun izlermisin?
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 2 Ocak 2016 #1,318 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır hiç izlemdim Şiir dinlermisin
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 2 Ocak 2016 #1,320 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet Sigara kullanıyormusun ?