---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yok :D Piknik yapmayı sever misin
BadMatmazel توغبه Prenses 29 Ara 2015 #1,162 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Kesinlikle yaz gelsede yapsak Makyaj yapmayı beceriyormusun
Sibel1 Bayan Üye 30 Ara 2015 #1,163 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Ehhhhh ışte öyle profosyonel olmasa da Yaptığın en başarılı yemek
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 30 Ara 2015 #1,164 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Makarna Sağlıklı beslenmeye dikkat eder misin
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 30 Ara 2015 #1,166 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Her ikisi de Çay mı kahve mi seversin
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 30 Ara 2015 #1,167 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Çay En sevdiğin yemek iPhone 6 plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Çay En sevdiğin yemek iPhone 6 plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 30 Ara 2015 #1,168 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Köfte En sevdiğin içecek
BadMatmazel توغبه Prenses 30 Ara 2015 #1,169 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Milkshake Sizde de kar yağıyormu?
N Nuyageva Bayan Üye 30 Ara 2015 #1,171 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Babam asiladi. İmkanin olsa suan kiminle olurdun?
Sibel1 Bayan Üye 30 Ara 2015 #1,172 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sevgilimle ama oturdum kös kös ders çalışıyorum ve Yılbaşını kutlayacak mısın
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sevgilimle ama oturdum kös kös ders çalışıyorum ve Yılbaşını kutlayacak mısın
N Nuyageva Bayan Üye 30 Ara 2015 #1,173 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Mutlu ol insAllah... Mecburi evet misafir dolar ev. Göz renginden memnun musun?Degilsen hangi renk olsun isterdin?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Mutlu ol insAllah... Mecburi evet misafir dolar ev. Göz renginden memnun musun?Degilsen hangi renk olsun isterdin?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 30 Ara 2015 #1,174 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Memnunum ama yeşil olsa da olabilirdi Yemekten sonra sende kahve arayışı içine giriyor musun
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Memnunum ama yeşil olsa da olabilirdi Yemekten sonra sende kahve arayışı içine giriyor musun
Sibel1 Bayan Üye 30 Ara 2015 #1,175 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Çayı daha çok severim çay daha mütevazı Yılbaşı için birine hediye aldın mi
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Çayı daha çok severim çay daha mütevazı Yılbaşı için birine hediye aldın mi
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 30 Ara 2015 #1,176 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Henüz almadım Hediye bekliyor musun
Sibel1 Bayan Üye 30 Ara 2015 #1,177 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır Kar yağdığında nasıl hissediyorsun
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 30 Ara 2015 #1,178 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Adana'ya ve İskenderun'a kar yağmaz kar yağışı izlemedim. O yüzden bilemiyorum Kitap fuarına gider misin
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Adana'ya ve İskenderun'a kar yağmaz kar yağışı izlemedim. O yüzden bilemiyorum Kitap fuarına gider misin
ParadokS Kayıtlı Üye 30 Ara 2015 #1,179 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Gitmem. Sevmeyipte sevmiş gibi yaptınmı hiç ?
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 30 Ara 2015 #1,180 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır En son ne zaman ağladın ?