Rattlesnake (2019) En sevdiğin şarkıcı?
mortal00 Kayıtlı Üye 11 Kas 2019 #5,922 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Şebnem Ferah diyeyim. Çocukken en çok oynadığın oyun ?
mortal00 Kayıtlı Üye 12 Kas 2019 #5,924 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Galip diye bir arkadaşıma. Geceleri dışarıda gezmeyi sever misin ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 16 Kas 2019 #5,926 Norveç te, birçok doğal güzelliği olması nedeniyle. Ve bir de kuzey ışıkları.. Sence alınabilecek en güzel hediye nedir?
Norveç te, birçok doğal güzelliği olması nedeniyle. Ve bir de kuzey ışıkları.. Sence alınabilecek en güzel hediye nedir?
mortal00 Kayıtlı Üye 16 Kas 2019 #5,928 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Mor. Sık sık telefon değiştirir misin ?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 17 Kas 2019 #5,929 Hayır Kafanı dağıtmak için ne dinlersin?
mortal00 Kayıtlı Üye 18 Kas 2019 #5,931 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yaklaşık 35-36 saat uykusuz durduğumu hatırlıyorum yakın zamanda. Daha öncesini hatırlamıyorum. Bu forumu nasıl keşfettin ?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yaklaşık 35-36 saat uykusuz durduğumu hatırlıyorum yakın zamanda. Daha öncesini hatırlamıyorum. Bu forumu nasıl keşfettin ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 18 Kas 2019 #5,932 Cevap: ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Düşler benim ilk forumum. Hayal ablamın paylaştığı 1 söz çok hoşuma gitmişti üye oldum ve kaldım. Maneviyata değer verir misin?
Cevap: ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Düşler benim ilk forumum. Hayal ablamın paylaştığı 1 söz çok hoşuma gitmişti üye oldum ve kaldım. Maneviyata değer verir misin?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 18 Kas 2019 #5,933 Maneviyat insanın olgunluğunun ve kişiliğinin simgesidir. Rabbim kimseyi kişiliği ile sınamasın. Küçük ama bahçeli evini güzel bir rezidans daire ile değiştirir misin?
Maneviyat insanın olgunluğunun ve kişiliğinin simgesidir. Rabbim kimseyi kişiliği ile sınamasın. Küçük ama bahçeli evini güzel bir rezidans daire ile değiştirir misin?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 18 Kas 2019 #5,935 Hayır sevmem. Bakmayın burası alışkanlık kopamama durumu var. Eşofman giymeyi sever misin?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 18 Kas 2019 #5,936 Evet severim, Düşlerden kopmak zor biraz Futbolsuz yapabilir misin?
mortal00 Kayıtlı Üye 18 Kas 2019 #5,937 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Oynamadan yaparım da izlemeden bilemedim. Zaman geçirmek için birebir. En son neyden korktun ?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Oynamadan yaparım da izlemeden bilemedim. Zaman geçirmek için birebir. En son neyden korktun ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 19 Kas 2019 #5,938 Cevap: ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Bu aralar sık sık elektirikler kesiliyor çok tedirgin oluyorum. Karanlıktan korkar mısın?
Cevap: ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Bu aralar sık sık elektirikler kesiliyor çok tedirgin oluyorum. Karanlıktan korkar mısın?
mortal00 Kayıtlı Üye 19 Kas 2019 #5,940 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Zorlayıcı Bu sabah uyanınca yaptığın ilk iş ?