Zaman değerlidir Değer vermediğin bir şey
Tianhe Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #5,582 Toplum. F** society. Metal müziğin insanın içinde ki yorgunluğu ve gerilimi sertçe dışa vurduğunu düşünüyor musun ?
Toplum. F** society. Metal müziğin insanın içinde ki yorgunluğu ve gerilimi sertçe dışa vurduğunu düşünüyor musun ?
Tianhe Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #5,584 Dinlemekle kalmaz düşünürüm 7/24. Enter sandman'i en iyi hangi grup söylüyor seç bakalım. Metallica / Motorhead
Dinlemekle kalmaz düşünürüm 7/24. Enter sandman'i en iyi hangi grup söylüyor seç bakalım. Metallica / Motorhead
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 25 Kas 2016 #5,585 Metallica diyeceğim bir zamanlar çok dinlerdim şimdilerde çok nadir Ne buluyorsun bu müzik tarzında
Tianhe Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #5,586 Rap müzik isyan etmek demektir derler. Asıl isyan bu müzikte. Hemde aşka isyan ağırlıklı... Daha ne bulayım ? Alttaki üye isyan etmeyipte razı mı gelelim ?
Rap müzik isyan etmek demektir derler. Asıl isyan bu müzikte. Hemde aşka isyan ağırlıklı... Daha ne bulayım ? Alttaki üye isyan etmeyipte razı mı gelelim ?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 25 Kas 2016 #5,587 İsyan insanın doğasında var Enstürman çalıyor musun
Tianhe Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #5,588 Birkaç girişimden sonra çalamadığımı farkettim. Ama çalıcam işte o kadar ! Alttaki üye cep telefonunun şarjı ne kadar gidiyor ?
Birkaç girişimden sonra çalamadığımı farkettim. Ama çalıcam işte o kadar ! Alttaki üye cep telefonunun şarjı ne kadar gidiyor ?
Tianhe Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #5,590 Piyano (Awolnation'dan ileri gidemedim. ) Alttaki üye içine elektronik dokunuşlar serpiştirilen her müziği sevmekte midir acaba ?
Piyano (Awolnation'dan ileri gidemedim. ) Alttaki üye içine elektronik dokunuşlar serpiştirilen her müziği sevmekte midir acaba ?
Tianhe Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #5,592 Pek sayılmaz. Alttaki üye, kafayı bilim ve uzay sitelerine taktın mı ? Takılıyormusun öyle yerlerde ?
Pek sayılmaz. Alttaki üye, kafayı bilim ve uzay sitelerine taktın mı ? Takılıyormusun öyle yerlerde ?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 25 Kas 2016 #5,594 Ara ara çok takıntılı değil Bilim kurgu filmleriyle aran nasıl
Tianhe Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #5,597 Sadece habertürk'ü teketek veyaz o tarz programlar çıktığı zaman. " internet insan oğlunun en büyük keşfidir " desem, katılır mısın ?
Sadece habertürk'ü teketek veyaz o tarz programlar çıktığı zaman. " internet insan oğlunun en büyük keşfidir " desem, katılır mısın ?
SuskunDervis Kayıtlı Üye 26 Kas 2016 #5,599 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor biraz öyle soğuk havayı seviyor musunuz ? ?