Ailemin emaneti kız kardeşim Susmak kolay mıdır?
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 31 Eki 2016 #5,422 E kadınlar için zor tabi.. Soru sormayı unuttuk.. Ee.. Orda hava nasıl..
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 31 Eki 2016 #5,424 Kaybediyor gibi görünseler de evet, er geç kazanırlar. Dans etmeyi seviyor musun?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 31 Eki 2016 #5,428 Cevap: ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Allah bilir. Ben bilemem. Ölümden sonra ki hayatını merak ediyor musun?
Cevap: ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Allah bilir. Ben bilemem. Ölümden sonra ki hayatını merak ediyor musun?
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 31 Eki 2016 #5,429 Öyle bi dedin ki; halimi görmüş gibi.. Dur söyleme, hazır değilim.. Ediyorum.. Ama değişik bir his.. Yani ümit ve korku arası, nasıl gideceğiz endişesi.. Kendini gaflette hissediyormusun..?
Öyle bi dedin ki; halimi görmüş gibi.. Dur söyleme, hazır değilim.. Ediyorum.. Ama değişik bir his.. Yani ümit ve korku arası, nasıl gideceğiz endişesi.. Kendini gaflette hissediyormusun..?
Night Wind Kayıtlı Üye 31 Eki 2016 #5,430 Hayır.Bu dünyada ne yaptıysam ölümden sonra ki hayatım öyle olacak. Güzel yemek yapar mısın ?
Nazım Feyyaz Yalnız Kurt Kayıtlı Üye 31 Eki 2016 #5,432 Sonuna kadar. Organ bağışı hakkında ne düşünüyosun?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 1 Kas 2016 #5,433 Başkalarına hayat olmak... Yolculuk yaparken dinlemekten keyif aldığın şarkı?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 1 Kas 2016 #5,435 Empati Sinirini bozan durumlara kolayca gülüp geçebiliyor musun?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 1 Kas 2016 #5,436 O kadar umursamaz olamıyorum En sevdiğin enstrüman sesi?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 1 Kas 2016 #5,438 Evet Kendinde değiştirmek isteyip değiştiremediğin özelliklerin var mı, varsa neler?
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 1 Kas 2016 #5,439 Biraz çatlağım.. Çatlak yerlerime yama vurmak isterdim.. Keyifler nasıl..