---> Alttaki Üyeye Soru Sor Her tür yemeği yapıyorum alışkın olduğun bir yalan çeşidi?
Brise Banned 19 Ara 2015 #481 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Her tür yemeği yapıyorum alışkın olduğun bir yalan çeşidi?
BadMatmazel توغبه Prenses 19 Ara 2015 #482 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Zamanım yoktu telefona bakma ya xD Telefonun markası
LocKe GururLan Bayan Üye 19 Ara 2015 #483 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor S5 Foruma telefonlami yoksa pc len mi giris yapmasini seviorsun
BadMatmazel توغبه Prenses 19 Ara 2015 #484 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Pc xD whatsappa msj gelince kasıyo Sen ?
LocKe GururLan Bayan Üye 19 Ara 2015 #485 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Telefon pc vaktim yok telefonla islerimi de goruorum yanisira ) Whatsup bagsen bunaltio mu senide?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Telefon pc vaktim yok telefonla islerimi de goruorum yanisira ) Whatsup bagsen bunaltio mu senide?
BadMatmazel توغبه Prenses 19 Ara 2015 #486 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Kesinlikle ya , heleki gruplardan nefret eder oldum xD bazen hiç girip bakmıyorum bile msjlara Makyaj yapmayı seviyor musun
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Kesinlikle ya , heleki gruplardan nefret eder oldum xD bazen hiç girip bakmıyorum bile msjlara Makyaj yapmayı seviyor musun
BadMatmazel توغبه Prenses 19 Ara 2015 #488 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Bayılırım fakat eyeliner kısmından nefret ediyorum xD En sevdiğin mağaza?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Bayılırım fakat eyeliner kısmından nefret ediyorum xD En sevdiğin mağaza?
LocKe GururLan Bayan Üye 19 Ara 2015 #489 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hollister ve p&c trde koton severim Senin?
Deniz kızı Bayan Üye 19 Ara 2015 #490 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor H&M, Mango Sarkilarini en cok begendigin sanatci?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 19 Ara 2015 #492 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor denk geldimi dinlerim özellikle açmam denize sabahın erken saatlerimi girmek istersin güneşli saatlerde mi?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor denk geldimi dinlerim özellikle açmam denize sabahın erken saatlerimi girmek istersin güneşli saatlerde mi?
BadMatmazel توغبه Prenses 19 Ara 2015 #494 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sabah erken saatleri Kıskançmısn
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 19 Ara 2015 #496 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Elhamdülillah rahat mısın?
BadMatmazel توغبه Prenses 19 Ara 2015 #498 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor 51 Kızgın mısın
Łiz O'мurphy~ ₪ ø lll ·o. Bayan Üye 19 Ara 2015 #499 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor hayır sigara kullanıyor musun?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 19 Ara 2015 #500 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor kullanıyorum.. sencede içilecek bir gece değil mi?