---> Alttaki Üyeye Soru Sor Empati Süt içer misin?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 9 May 2016 #4,962 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Muzlu süt en bi sevdiğim p Şeftali sever misin
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 9 May 2016 #4,963 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet. Güneşli havalarda dışarı çıkarken güneş kremi sürer misin?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 9 May 2016 #4,964 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor İlaç kullandığım zamanlarda daima kremli gezerdim ama şuan asla Yeni şarkılar arasında favorin?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor İlaç kullandığım zamanlarda daima kremli gezerdim ama şuan asla Yeni şarkılar arasında favorin?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 May 2016 #4,965 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Dinlemiyorum yok Hangi aşk türü size göre ?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 9 May 2016 #4,966 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Aşka inanmıyorum p Sence hangi aşk
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 May 2016 #4,967 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor İnanmayanlarla paylaşmıyorum En sevdiğin film kahramanı ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 9 May 2016 #4,968 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yani fantastik film; hmm Iron Man ve Batman diyebilirim. En sevdiğin film nedir?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yani fantastik film; hmm Iron Man ve Batman diyebilirim. En sevdiğin film nedir?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 9 May 2016 #4,969 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Not seni seviyorum En sevdiğin şarkı
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 May 2016 #4,970 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Şule Hizmetli - Gel Artık Hayattan beklentin nedir ?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 9 May 2016 #4,971 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Şuan için okulu bitirip iyi bir işim olması Ya senin
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 May 2016 #4,972 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayattan beklediğim birşey yok İnsan hayatına kendisi mi ? Yön verir.. Yoksa belirlenen yola istemeden girmişmidir ?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayattan beklediğim birşey yok İnsan hayatına kendisi mi ? Yön verir.. Yoksa belirlenen yola istemeden girmişmidir ?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 9 May 2016 #4,973 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor İnsan hayatına kendisi yön verir Kadere inanır mısın
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 May 2016 #4,974 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Papatya falına inanmadığım kadar Kaderde yazılanları mı ? Yaşıyoruz yoksa kaderimizi mi yazıyoruz
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Papatya falına inanmadığım kadar Kaderde yazılanları mı ? Yaşıyoruz yoksa kaderimizi mi yazıyoruz
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 9 May 2016 #4,975 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Kaderimizi yazıyoruz, aynı zamanda yaşamış olduklarımız da kaderimizde yazılmış oluyor. Kaderimizde yazılan şeyler, bizim yaptığımız seçimler. Küçükken hayalini kurduğun meslek neydi? Son düzenleme: 9 May 2016
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Kaderimizi yazıyoruz, aynı zamanda yaşamış olduklarımız da kaderimizde yazılmış oluyor. Kaderimizde yazılan şeyler, bizim yaptığımız seçimler. Küçükken hayalini kurduğun meslek neydi?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 May 2016 #4,976 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Şuan bulunduğum hayatı yaşamaktı En büyük hatayı nerede yaptın ?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 9 May 2016 #4,977 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hiç hata yapmayacağımı sanmakta. Dans etmeyi biliyor musun?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 May 2016 #4,978 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet biliyorum Yaptığın hata kadar büyük olabildin mi ?
' Beşiktaşk Bayan Üye 9 May 2016 #4,979 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yaptığım hata büyüklüğüm yanında küçük kalır B-) Şampiyon Beşiktaş dermisin?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yaptığım hata büyüklüğüm yanında küçük kalır B-) Şampiyon Beşiktaş dermisin?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 9 May 2016 #4,980 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sezon başında söylemiştim zaten Beşiktaştan başka bişey bilmezmisin sen [MENTION=157457]' Beşiktaşk[/MENTION]
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sezon başında söylemiştim zaten Beşiktaştan başka bişey bilmezmisin sen [MENTION=157457]' Beşiktaşk[/MENTION]