---> Alttaki Üyeye Soru Sor Borissia Münchengladbah Vodafone Arenayı Gezdin mi ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 3 May 2016 #4,761 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Borissia Münchengladbah Vodafone Arenayı Gezdin mi ?
' Beşiktaşk Bayan Üye 3 May 2016 #4,762 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Malesef nasip olmadı daha Osmanlı maçına inşallah Sabah erken kalkicak misin?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Malesef nasip olmadı daha Osmanlı maçına inşallah Sabah erken kalkicak misin?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 3 May 2016 #4,763 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor 13:00 erken sayılırsa evet Beleş Tepede maç izledin mi ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 3 May 2016 #4,765 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet her fırsatta Şehrinin en sevdiğin özelliği ?
' Beşiktaşk Bayan Üye 3 May 2016 #4,766 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Trafiği hariç herşeyini severim İstanbulun Senin ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 3 May 2016 #4,767 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor İstanbul / Kız Kulesi - Ankara / Mogan Gölü Kendinle Konuşurmusun ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 3 May 2016 #4,769 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yengeç Burcu Ne Derse o Hayal Kırıklığı yaşadın mı ? Hangi Konuda ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 3 May 2016 #4,771 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır o fırsatı kimseye vermedim Aşk hikayelerine inanırmısın ?
sevdaseli Bayan Üye 3 May 2016 #4,772 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor evet inanırım sevdigini kıskanırmısın
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 3 May 2016 #4,773 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet kıskanırım Yağmur altında yürüyüş yaparmısın ?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 May 2016 #4,774 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor ısterım karnın ac mı
' Beşiktaşk Bayan Üye 3 May 2016 #4,780 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Gezdim arkadaşlarımla buluştum taksim Demirören é gittim store dan bilet aldık Sen naptin
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Gezdim arkadaşlarımla buluştum taksim Demirören é gittim store dan bilet aldık Sen naptin