---> Alttaki Üyeye Soru Sor Uçağa alınmadıkları için :d Sence evlilik nedir?
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 5 Nis 2016 #4,401 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Uçağa alınmadıkları için :d Sence evlilik nedir?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 5 Nis 2016 #4,402 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Doğru insanı bulduğunda onunla ömrünü gerçimek için adım atmaktır kendi aileni kurmaktır. Sence nedir
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Doğru insanı bulduğunda onunla ömrünü gerçimek için adım atmaktır kendi aileni kurmaktır. Sence nedir
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 5 Nis 2016 #4,403 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor seviceğinle ömrünü paylaşmak.. minik bir ağızdan baba kelimesini duymak en sevdiğin şarkı?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor seviceğinle ömrünü paylaşmak.. minik bir ağızdan baba kelimesini duymak en sevdiğin şarkı?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 5 Nis 2016 #4,404 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Barış Manço Gülpembe Gezmeyi sever misin
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 5 Nis 2016 #4,405 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor evet resim yapmayı sever misin?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 5 Nis 2016 #4,406 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Ara ara yeteneğim bir pek yok Senin en sevdiğin şarkı
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 5 Nis 2016 #4,407 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Tarkan - Özgürlük İçimizde Mutlu musun?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 5 Nis 2016 #4,408 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Mutluyum En sevdiğin renk
Betty Blue Bayan Üye 5 Nis 2016 #4,409 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Siyah. En çok kullandığın ve yanindan ayirmadigin şey.
N Nuyageva Bayan Üye 5 Nis 2016 #4,410 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Mavi Telefon müzik dinlemek icin. Neyi özledin?
Betty Blue Bayan Üye 5 Nis 2016 #4,411 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Kendimi. Bu aralar gördüğün en güzel şey.
XPeke Kayıtlı Üye 5 Nis 2016 #4,412 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor sanırım güneş yaşadıgın yeri ne kadar seviyorsun ?
Betty Blue Bayan Üye 5 Nis 2016 #4,414 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Seviyorum. Etrafında ki insanları ne kadar seviyorsun ?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 5 Nis 2016 #4,415 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Bazılarını kendimden çok seviyorum bazılarını birazcık Çok çabuk ağlayan biri misin ?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Bazılarını kendimden çok seviyorum bazılarını birazcık Çok çabuk ağlayan biri misin ?
M Moreas Bayan Üye 5 Nis 2016 #4,418 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Elimden geldiğince dürüst olmaya çalışırım. Matematiği sever misin?
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 5 Nis 2016 #4,419 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor evet karşı cinste en sevmediğin özellik? :d
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 5 Nis 2016 #4,420 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Kendini begenmislik Karşı cinste dikkatini en fazla çeken özellik?