---> Alttaki Üyeye Soru Sor Cıks Rock ile aran nasıl?
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 31 Mar 2016 #4,221 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Cıks Rock ile aran nasıl?
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 31 Mar 2016 #4,223 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır Gökbilim ile ilgili kitap önerir misin?
Betty Blue Bayan Üye 31 Mar 2016 #4,224 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Ceviz kabuğunda ki evren. Cosmos izledin mi?
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 31 Mar 2016 #4,225 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor ilk iki bölümü izledim.. fırsat bulunca devam edicem.. izlediğin en iyi bilim kurgu filmi?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor ilk iki bölümü izledim.. fırsat bulunca devam edicem.. izlediğin en iyi bilim kurgu filmi?
Betty Blue Bayan Üye 31 Mar 2016 #4,226 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Mr nobody. İzlediğin yabancı dizi var mı?
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 31 Mar 2016 #4,227 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Var Vikings İnsanlar neden koskoca evrenin sadece onlar için yaratıldığını düşünür ?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Var Vikings İnsanlar neden koskoca evrenin sadece onlar için yaratıldığını düşünür ?
Sibel1 Bayan Üye 31 Mar 2016 #4,228 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Insanlar bencildir çünkü... Doğayı sever misin, yeşili korur musun
Betty Blue Bayan Üye 31 Mar 2016 #4,229 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Kendisinden daha üst bir canliya henüz denk gelmediğinden olsa gerek. Bencillikte malum. Dünyaya geliş amacın hakkında fikrin var mı?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Kendisinden daha üst bir canliya henüz denk gelmediğinden olsa gerek. Bencillikte malum. Dünyaya geliş amacın hakkında fikrin var mı?
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 31 Mar 2016 #4,230 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor İnsan dahil tüm doğayı seviyorum.. Doğayı korumayan katleden insanlarında, bindiği gemiyi delen aptallar olduğunu düşünüyorum.. Şiir yazabilir misin? Son düzenleme: 31 Mar 2016
---> Alttaki Üyeye Soru Sor İnsan dahil tüm doğayı seviyorum.. Doğayı korumayan katleden insanlarında, bindiği gemiyi delen aptallar olduğunu düşünüyorum.. Şiir yazabilir misin?
Alinda Bayan Üye 31 Mar 2016 #4,232 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Amacim cok fakat suan en buyuk amacim minik kizimi en iyi sekilde yetistirebilmek Hic ruyanda gezdigin biyeri sonradan gorup ben buraya gelmistim dedigin oldumu
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Amacim cok fakat suan en buyuk amacim minik kizimi en iyi sekilde yetistirebilmek Hic ruyanda gezdigin biyeri sonradan gorup ben buraya gelmistim dedigin oldumu
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 31 Mar 2016 #4,233 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor olmadı sence ülkemizdeki en büyüleyici manzaraya sahip yer neresi?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 31 Mar 2016 #4,234 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Gördüklerim arasında Uzungöl diyebilirim Mutlaka görmek istiyorum dediğin bir yer ?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Gördüklerim arasında Uzungöl diyebilirim Mutlaka görmek istiyorum dediğin bir yer ?
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 31 Mar 2016 #4,235 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Tayland, Nepal, Hindistan bigün mutlaka gideceğim bu ülkelere.. En sevdiğin türkü?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Tayland, Nepal, Hindistan bigün mutlaka gideceğim bu ülkelere.. En sevdiğin türkü?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 31 Mar 2016 #4,236 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hastane önünde incir ağacı Gelecekte gerçekleştirdiğini hayal edip mutlu olduğun birsey yazar misin?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hastane önünde incir ağacı Gelecekte gerçekleştirdiğini hayal edip mutlu olduğun birsey yazar misin?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 1 Nis 2016 #4,237 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Öğrencilerim etrafımda beraber şarkı söylüyoruz oyun oynuyoruz En son hangi kitabı okudun
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Öğrencilerim etrafımda beraber şarkı söylüyoruz oyun oynuyoruz En son hangi kitabı okudun
Luna Crisis♪ Bayan Üye 1 Nis 2016 #4,239 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Falcı Bugün cuma diye mutlu musun
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 1 Nis 2016 #4,240 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor hayır gök gürültüsünden korkar mısın?