---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır. Günde kaç saat uyursun?
Earl Freyja Bayan Üye 28 Şub 2016 #3,223 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Dinlerim. Bilim kurgu izler misin?
Heulwen Kayıtlı Üye 28 Şub 2016 #3,224 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet. Game of Thrones izliyor musun?
Earl Freyja Bayan Üye 28 Şub 2016 #3,225 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Derslerden dolayı dizi izlemiyorum ama eğer izleyeceksem başlayacağım ilk dizi olur. Bu ve AHS. En beğendiğin film?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Derslerden dolayı dizi izlemiyorum ama eğer izleyeceksem başlayacağım ilk dizi olur. Bu ve AHS. En beğendiğin film?
Heulwen Kayıtlı Üye 28 Şub 2016 #3,226 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Alacakaranlık Serisi. Senin için ideal insan tipi?
Earl Freyja Bayan Üye 28 Şub 2016 #3,227 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Oturmasını kalkmasını bilen, okumayı seven, sevdiğinde adam gibi seven ve takım elbisenin çok yakıştığı p Senin için?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Oturmasını kalkmasını bilen, okumayı seven, sevdiğinde adam gibi seven ve takım elbisenin çok yakıştığı p Senin için?
Sibel1 Bayan Üye 28 Şub 2016 #3,228 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor kendini seven, insanı seven, hayvanı seven... sürekli olarak dinlediğin bir şarkı var mı varsa hangisi
---> Alttaki Üyeye Soru Sor kendini seven, insanı seven, hayvanı seven... sürekli olarak dinlediğin bir şarkı var mı varsa hangisi
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 28 Şub 2016 #3,229 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Bu günlerde Pera-En Güzel Mevsimim Albümünü çok sık dinliyorum Hareketli bir gün müydü senin için yoksa sakin mi?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Bu günlerde Pera-En Güzel Mevsimim Albümünü çok sık dinliyorum Hareketli bir gün müydü senin için yoksa sakin mi?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 28 Şub 2016 #3,232 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır Yıldızlı balonun içinde hediye gördün mü hiç?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 28 Şub 2016 #3,234 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Mutlu :R Uyku bandı/gözlüğü kullanır mısın?
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 28 Şub 2016 #3,236 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Digisiyor gunden gune genelde 12 'yi gecirmiyorum.. Uyukuyu severmisin
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 28 Şub 2016 #3,237 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Severim hemde çok Hangi kitabı okuyorsun?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 28 Şub 2016 #3,238 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Kitap okumuyorum Sen?
Apocrypha Bayan Üye 28 Şub 2016 #3,239 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Germinal'i, ama yeni başladım Uykuya dalabilmek için müzik dinliyor musun?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Germinal'i, ama yeni başladım Uykuya dalabilmek için müzik dinliyor musun?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 28 Şub 2016 #3,240 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor 12 Eylül İşkencesinde Ülkücü Bir Gazetecinin Dramı, Lizbon'a Gece Treni (Lizbon sürünüyor) xD Bahçede/balkonda vakit geçirmeyi seviyor musun?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor 12 Eylül İşkencesinde Ülkücü Bir Gazetecinin Dramı, Lizbon'a Gece Treni (Lizbon sürünüyor) xD Bahçede/balkonda vakit geçirmeyi seviyor musun?