---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır Şapka takar mısın ?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 13 Şub 2016 #2,821 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır Şapka takar mısın ?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 13 Şub 2016 #2,823 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Hayır Yaz gelsin mii artık ?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 Şub 2016 #2,824 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Gelmesin sıcaklar çekilmiyor ilkbahar gelsin Sevdiğin bir kitaptan alıntı bikaç cümle yazar misin
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Gelmesin sıcaklar çekilmiyor ilkbahar gelsin Sevdiğin bir kitaptan alıntı bikaç cümle yazar misin
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 14 Şub 2016 #2,825 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor .Afganistan'da çocuk çok ama çocukluk yok.'' ''...Savaş, onuru ortadan kaldırmaz. Tam aksine barış zamanından çok daha fazla onur gerektirir.'' Khaled Hosseini - Uçurtma Avcısı Tekrar tekrar okuduğun kitap
---> Alttaki Üyeye Soru Sor .Afganistan'da çocuk çok ama çocukluk yok.'' ''...Savaş, onuru ortadan kaldırmaz. Tam aksine barış zamanından çok daha fazla onur gerektirir.'' Khaled Hosseini - Uçurtma Avcısı Tekrar tekrar okuduğun kitap
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 14 Şub 2016 #2,826 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna Geceleri mi daha çok seversin, gündüzleri mi?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna Geceleri mi daha çok seversin, gündüzleri mi?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 14 Şub 2016 #2,827 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Geceleri daha çok seviyorum Uykun yok mu
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 Şub 2016 #2,828 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yok Aşkı en iyi anlatan bikaç dize yazar misin
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 14 Şub 2016 #2,829 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Maalesef yok. Karnın aç mı?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 14 Şub 2016 #2,830 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Aşk bana göre hayal kırıklığı aşk inanması zor benim için yalandan ibaret duygu aşk kalp ağrısı Sen yazar mısın
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Aşk bana göre hayal kırıklığı aşk inanması zor benim için yalandan ibaret duygu aşk kalp ağrısı Sen yazar mısın
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 Şub 2016 #2,831 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Bir Umudum sende anliyor musun.. Bir insanı kendinden çok sevdin mi hiç
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 14 Şub 2016 #2,832 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Herşeyden çok sevdim o yüzden bu kadar büyük kırıldım Aşk acısı çektin mi
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Herşeyden çok sevdim o yüzden bu kadar büyük kırıldım Aşk acısı çektin mi
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 Şub 2016 #2,833 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Cekmistim Terk ettin mi hiç birini ?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 14 Şub 2016 #2,834 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Terk ettim Sevgililer günü sence gerekli bir gün mü
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 Şub 2016 #2,835 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Gereksiz, insanları somurme amacı taşıyan bir gün Geçmişe dönme sansin olsa ayni kişiyi yine sever miydin
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Gereksiz, insanları somurme amacı taşıyan bir gün Geçmişe dönme sansin olsa ayni kişiyi yine sever miydin
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 14 Şub 2016 #2,836 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sevmezdim Senin için anlamlı bir şarkı ismi söyler misin
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 Şub 2016 #2,837 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yasemin göksu - aldı gitti En sevdiğin şiirin ismini söyler misin
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 14 Şub 2016 #2,838 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Nazım Hikmet Ran Mavi Gözlü Dev En sevdiğin şair
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 14 Şub 2016 #2,839 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Cemal Süreya Asla okumam dediğin bir yazar var mı
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 14 Şub 2016 #2,840 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yok Cemal Süreya`nın en sevdiğin şiiri