---> Alttaki Üyeye Soru Sor Uyumadan önce bakınıyorum Birisini özledin mi?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 1 Şub 2016 #2,401 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Uyumadan önce bakınıyorum Birisini özledin mi?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 1 Şub 2016 #2,403 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Özledim Sevmekten pişmanlık duyduğun biri oldu mu hiç
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 1 Şub 2016 #2,404 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet malasef Huzuru nerede buluyorsun
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 1 Şub 2016 #2,405 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Uykuda Hayat senin için ne anlam ifade ediyor
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 1 Şub 2016 #2,406 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Sadece yaşamak için yaşıyorum boşluk Şiir sever misin
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 1 Şub 2016 #2,407 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Roman kadar olmasa da severim Bir şairle dost olma Şansın olsa kimi secerdin
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Roman kadar olmasa da severim Bir şairle dost olma Şansın olsa kimi secerdin
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 1 Şub 2016 #2,408 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Kesinlikle Nazım Hikmet Kitap sana ne ifade ediyor
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 1 Şub 2016 #2,409 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Içinde bulunduğumuz dünyadan uzaklaşmayi En çok gezip görmek istediğin yer
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Içinde bulunduğumuz dünyadan uzaklaşmayi En çok gezip görmek istediğin yer
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 1 Şub 2016 #2,410 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Şuan için Karadeniz ama genel olarak Türkiyenin her yeri Uykun yok mu
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 1 Şub 2016 #2,411 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yok Sabah kaçta uyanacaksin
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 1 Şub 2016 #2,413 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor 2,3 : ( Dinlerken ağladığın bir şarkı?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 1 Şub 2016 #2,414 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Yok Kahvaltı yapar mısın genelde?
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 1 Şub 2016 #2,416 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Ankara Pazartesi sendromu yaşar mısın
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 1 Şub 2016 #2,417 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Uzun zamandır okulu iplemediğim için yaşamıyorum Giyinirken renk uyumuna dilkkat edermisin?
---> Alttaki Üyeye Soru Sor Uzun zamandır okulu iplemediğim için yaşamıyorum Giyinirken renk uyumuna dilkkat edermisin?
BadMatmazel توغبه Prenses 1 Şub 2016 #2,418 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Evet 1 saat dolabın karşısnda durmuşluğum var Takıntılımısın?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 1 Şub 2016 #2,419 ---> Alttaki Üyeye Soru Sor Çoğu konuda Soğukkanlı mısın?