---> Alttakine İftira at.. hadi ordan:) alttaki iftiraci
K kemal35 Banned 13 Ara 2009 #683 ---> Alttakine İftira at.. tam tersi alttaki yemek yapmayı beceremez
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 13 Ara 2009 #684 ---> Alttakine İftira at.. GÜzel yEmek yaPArım =)) ALttakİ GEcEleri OToteybi çALIıo xD
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 13 Ara 2009 #686 ---> Alttakine İftira at.. yALaaan =)) ALttaKİ bABasINdaN herGÜN dAYak yio
endLesS Webmaster 28 Ara 2009 #690 ---> Alttakine İftira at.. ı ıhh xD alttaki senin hakkında çok cıss şeyler soyluyolar inanıyım mı xD
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 28 Ara 2009 #692 ---> Alttakine İftira at.. Evet Gönül Hırsızıyım Zamanında Kalp Çalmişliğim Var hahaha Alttaki Sen dEDİKODUCusun xD
---> Alttakine İftira at.. Evet Gönül Hırsızıyım Zamanında Kalp Çalmişliğim Var hahaha Alttaki Sen dEDİKODUCusun xD
endLesS Webmaster 28 Ara 2009 #693 ---> Alttakine İftira at.. he avşarLık var bende hacı xD aLTtakı senı maykılla gormusler ne iş
Iremciq Bayan Üye 19 Ocak 2010 #694 ---> Alttakine İftira at.. Kuru iftira MaykIL´n aramIzdan göc ettiyini biLmiyoLar demek ALtaki Dün gece Seni pijamaLarLa birinin BaLkonunda yakaLamIshLar HayrDIr?
---> Alttakine İftira at.. Kuru iftira MaykIL´n aramIzdan göc ettiyini biLmiyoLar demek ALtaki Dün gece Seni pijamaLarLa birinin BaLkonunda yakaLamIshLar HayrDIr?
K e w e LL Kayıtlı Üye 19 Ocak 2010 #695 ---> Alttakine İftira at.. geceLeri KURT ADAM oLuyorum doğru oLabiLir Alttaki her akşam sarhoş geziyomuşsun ?
---> Alttakine İftira at.. geceLeri KURT ADAM oLuyorum doğru oLabiLir Alttaki her akşam sarhoş geziyomuşsun ?
Iremciq Bayan Üye 19 Ocak 2010 #696 ---> Alttakine İftira at.. Yalannnnnnn SöyLüyosunnnxD aLtaki cok yaLancIsIn
K e w e LL Kayıtlı Üye 19 Ocak 2010 #697 ---> Alttakine İftira at.. Hyr sen yaLancısın c Alttaki çok iftiracısın
Iremciq Bayan Üye 19 Ocak 2010 #698 ---> Alttakine İftira at.. Hyr aLtaki seni dün j.LopezLe görmüshLer ne i$
K e w e LL Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 #699 ---> Alttakine İftira at.. Doğrudur arada öyLe kaçamakLıkLar yapiyorum Alttaki yoL kenarında tuvaLet ihtiyacını gideriyomuşsun
---> Alttakine İftira at.. Doğrudur arada öyLe kaçamakLıkLar yapiyorum Alttaki yoL kenarında tuvaLet ihtiyacını gideriyomuşsun
Iremciq Bayan Üye 22 Ocak 2010 #700 ---> Alttakine İftira at.. aaa kim görmüsh ki aLtaki sen dün gece banka soymussn