Hayır içmiyorum. Icmiyor.
DuyGuN Bayan Üye 16 Eyl 2016 #6,943 Hayir. İciyor Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 16 Eyl 2016 #6,945 Bıraktım bıraktım.. Hey alttaki içiyorsan sende bırak..
Lilith Daughter of the Void Admin 16 Eyl 2016 #6,946 Niye? Djarum black, djarum cherry, vanilyalı, captain black ve marlboro severim ben. xD İçmiyor?
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 16 Eyl 2016 #6,947 Bildin.. Sen kendine sigaradan bir dünya kurmuşsun.. Şimdilik sigarayı küllüğe bıraksan yeter.. Eskiden içiyordu, şimdi yiyor..
Bildin.. Sen kendine sigaradan bir dünya kurmuşsun.. Şimdilik sigarayı küllüğe bıraksan yeter.. Eskiden içiyordu, şimdi yiyor..
*Lykia Bayan Üye 17 Eyl 2016 #6,948 ---> Alttaki Üye Sigara İçiyormu İçmiyormu ? yemiyorum içiyorumm ciğerlerim bayram ediyor İÇMİYOR.
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 17 Eyl 2016 #6,949 Hah şunu bileydin.. Çiğerlerin dili olsada konuşsalar bayram tebriklerini işitsek.. İçmiyordur umarım..
Hah şunu bileydin.. Çiğerlerin dili olsada konuşsalar bayram tebriklerini işitsek.. İçmiyordur umarım..
Night Wind Kayıtlı Üye 26 Eyl 2016 #6,956 yani bırakalı bir ay oldu da tek tük gidiyor arada Alttaki küllük gibi kokana kadar mı içiyorsun ?
SuskunDervis Kayıtlı Üye 27 Eyl 2016 #6,957 ---> Alttaki Üye Sigara İçiyormu İçmiyormu ? o kadar olmasa da içiyor içmiyor?
SuskunDervis Kayıtlı Üye 3 Eki 2016 #6,960 ---> Alttaki Üye Sigara İçiyormu İçmiyormu ? evet içmiyor? ---- Mesajlar Birleştirildi ---- evet içmiyor?
---> Alttaki Üye Sigara İçiyormu İçmiyormu ? evet içmiyor? ---- Mesajlar Birleştirildi ---- evet içmiyor?