---> Sen Hiç ... ? hayir sen hic aşık oldunmu
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 16 Eyl 2014 #582 ---> Sen Hiç ... ? Bir ker oldum o da kış met olmadı ondan sonra yalnız im sen hıc aşık oldun mu
mortal00 Kayıtlı Üye 16 Eyl 2014 #583 ---> Sen Hiç ... ? Bilmiyorum Hiç hayal kırıklığına uğradın mı ?
mortal00 Kayıtlı Üye 16 Eyl 2014 #585 ---> Sen Hiç ... ? Evet. Sen hiç büyük bir çılgınlık yaptın mı ?
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 17 Eyl 2014 #586 ---> Sen Hiç ... ? yaptım Bayır aşağı firensiz daldım kendi mj bir daire çizdim belki çapı 10 metre geliyor abartı siz sen hıc yalnız kalıp ağladın mi
---> Sen Hiç ... ? yaptım Bayır aşağı firensiz daldım kendi mj bir daire çizdim belki çapı 10 metre geliyor abartı siz sen hıc yalnız kalıp ağladın mi
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Eyl 2014 #587 ---> Sen Hiç ... ? genellikle yalnız ağlarım zaten. Sen hiç uçaktan paraşütle atladin ya da atlamak istedin mi?
---> Sen Hiç ... ? genellikle yalnız ağlarım zaten. Sen hiç uçaktan paraşütle atladin ya da atlamak istedin mi?
testtere Kayıtlı Üye 17 Eyl 2014 #588 ---> Sen Hiç ... ? atlamak isterim ama daha fırsat olmadı. sen hiç dayak yedinmi
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 17 Eyl 2014 #589 ---> Sen Hiç ... ? yedim D: sen hic güldün mü kendi kendine
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 17 Eyl 2014 #591 ---> Sen Hiç ... ? hayatımda bir kez oldu bir daha olmadı sen hic yalnız kaldınn mı
Lilith Daughter of the Void Admin 18 Eyl 2014 #592 ---> Sen Hiç ... ? ya bu yalnızlı soruların neden hep bana denk geliyo. He kaldım. Yalnız da kaldım. xsjsjsj of sen hiç kıskançlıktan saçma sapan tripler attın mi?
---> Sen Hiç ... ? ya bu yalnızlı soruların neden hep bana denk geliyo. He kaldım. Yalnız da kaldım. xsjsjsj of sen hiç kıskançlıktan saçma sapan tripler attın mi?
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 18 Eyl 2014 #593 ---> Sen Hiç ... ? atmıstımmm sen hic sevdigini bunaltıgın oldumu
Silencio Kayıtlı Üye 18 Eyl 2014 #594 ---> Sen Hiç ... ? Olmuştur. Oldu. Sen hiç sevinçten ağladın mı?
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 18 Eyl 2014 #595 ---> Sen Hiç ... ? odlu sen hic bilgisayardan bir oyunu bitirene kadar oturdunmı