Hayır öLdürmek iStemeDim.. Sen hiÇ avaRe dOlanDın mı :p
balarısı Bayan Üye 7 Tem 2008 #42 eveeeet....sonra bensiz bu dünya napar die düşündüm vazgeçtim sen hiç dünyaya lanet okudun mu_?
quSTaHh Bayan Üye 7 Tem 2008 #45 eveT... çOk hemDe... yaLanın SiyaHı ßeyaZı OLmaZ Sen hiÇ en yakıN arkadaŞınLa KavGa eTTin mi
balarısı Bayan Üye 7 Tem 2008 #48 yok ben kovalarım genelde sen hiç hayvan beslemeye çalışırken öldürdün mü_?
quSTaHh Bayan Üye 7 Tem 2008 #49 ßi kuŞum vaRDı öLdü aMa ßenim yüzüMden degiL Senn hiÇ Şeyyy... gÖkyüzüNü izLedi mi ? ):
quSTaHh Bayan Üye 7 Tem 2008 #53 ßen DeRim ama DedirTmem Sen hiç yaGMuRDa iLiklerine kaDar ıSLandın mı ? çOk zevkLi ama yaZ yagmurLarınDa
ßen DeRim ama DedirTmem Sen hiç yaGMuRDa iLiklerine kaDar ıSLandın mı ? çOk zevkLi ama yaZ yagmurLarınDa
balarısı Bayan Üye 7 Tem 2008 #54 ne kouşcam elin çiçeğiyle hayır aptal olmadığımı biliorum...sen dedin heralde sen hiç kopya çektin mi_?
ne kouşcam elin çiçeğiyle hayır aptal olmadığımı biliorum...sen dedin heralde sen hiç kopya çektin mi_?
Tarquin Kayıtlı Üye 7 Tem 2008 #57 süpr bi türkçe cümle aferinhahhah tabiki ewt sen hiç boks yaptın mı
quSTaHh Bayan Üye 7 Tem 2008 #58 SeniN ki kaDar OLmaSaDa iDare EdiyOruZ TÜRKÇE'mizLe.. yaPmaDım ßokS.. geneLde LafLa dÖveRim Sen hiÇ KararSız kaLdın mı ?
SeniN ki kaDar OLmaSaDa iDare EdiyOruZ TÜRKÇE'mizLe.. yaPmaDım ßokS.. geneLde LafLa dÖveRim Sen hiÇ KararSız kaLdın mı ?
Tarquin Kayıtlı Üye 7 Tem 2008 #59 şimdi yaptıın gibi mi şaka yaptım be hemn alınıon tabiki kim kalmaski sen hiç kalemini kırdnmı
quSTaHh Bayan Üye 7 Tem 2008 #60 ßen KırmıŞımDır HatırLamıyOrum... Sen hiÇ OkuLa Gitmemek iÇin haSta TakLiti yaPtın mı ?