---> Sen Hiç ... ? Evet. Sen hiç tuttuğun takım yenilince ağladın mı?
M Moreas Bayan Üye 2 Ağu 2014 #481 ---> Sen Hiç ... ? Evet. Sen hiç tuttuğun takım yenilince ağladın mı?
' Beşiktaşk Bayan Üye 2 Ağu 2014 #482 ---> Sen Hiç ... ? ben çok sinirlenince ağlayanlardan olduğum için , Evet Hiç dünya turuna çıktınmı ?
---> Sen Hiç ... ? ben çok sinirlenince ağlayanlardan olduğum için , Evet Hiç dünya turuna çıktınmı ?
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 2 Ağu 2014 #483 ---> Sen Hiç ... ? avrupa turuna evet hiç konulara sırf yorum yapmak için yorum yptın mı
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 2 Ağu 2014 #485 ---> Sen Hiç ... ? bılmıyorum hiç farkındalığının farkında oldun mu
M Moreas Bayan Üye 7 Ağu 2014 #487 ---> Sen Hiç ... ? Hayır. Sen hiç sevgiline yakın olanları öldürmek istedin mi?
papatyasever Bayan Üye 1 Eyl 2014 #488 ---> Sen Hiç ... ? evet evet evet evet. Hiç kalabalığın içinde yalnız hissettin mi ?
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 2 Eyl 2014 #493 ---> Sen Hiç ... ? Evet İzmir Çeşme'ye Gittinmi
madem Kayıtlı Üye 2 Eyl 2014 #494 ---> Sen Hiç ... ? Evet pek de hosuma gitmedi acikcasi. Hic kendini bu dunyadan hissetmedigin oldumu?
---> Sen Hiç ... ? Evet pek de hosuma gitmedi acikcasi. Hic kendini bu dunyadan hissetmedigin oldumu?
' Beşiktaşk Bayan Üye 2 Eyl 2014 #496 ---> Sen Hiç ... ? evet sen hiç haklıyken haksız duruma düştünmü?
ikaros Kayıtlı Üye 2 Eyl 2014 #498 ---> Sen Hiç ... ? Rüyalarımda sıkça uçarım Sen hiç dayak yedin mi?