:D Hahaha Alttaki Sne Benim Biricik RAp Atmayan ARkımsın ;)
S sonsuzluk186 Kayıtlı Üye 29 Ağu 2007 #28 hımm çok dagınık mı ? neyse hadı gelem bari alttakıde benim bürodakı işlerıme yardım etsin
S sonsuzluk186 Kayıtlı Üye 29 Ağu 2007 #30 girerım ama akşama şımdı işyerındekı pc de yuklu degl pasako alttakı benm ıcın bı bardak su getırırmı soguk ama
girerım ama akşama şımdı işyerındekı pc de yuklu degl pasako alttakı benm ıcın bı bardak su getırırmı soguk ama
tipitip Bayan Üye 29 Ağu 2007 #31 tabi getiririm elime yapışmaz yaaa alttaki bana dondurma almaya gidermi
S sonsuzluk186 Kayıtlı Üye 29 Ağu 2007 #32 gıderım hangı dondurmadan ıstersın ? açık kapalı algida,panda vs alttakı benım ıcın bakkaldan cıklet alırmı
gıderım hangı dondurmadan ıstersın ? açık kapalı algida,panda vs alttakı benım ıcın bakkaldan cıklet alırmı
tipitip Bayan Üye 29 Ağu 2007 #33 benim için gitcen nasıl olsa gitmişken kendinede alırsın olmaz mı alttaki bana kahvaltı hazırlar mı???
benim için gitcen nasıl olsa gitmişken kendinede alırsın olmaz mı alttaki bana kahvaltı hazırlar mı???
S sonsuzluk186 Kayıtlı Üye 29 Ağu 2007 #36 senı akıllı senı tm tm ama sen dondurmayı nasıl ıstersın söelmedın neyse ben magnum alıp gelıom artı ciklet tabi yaparım zaten bende atıştırmaklık bışı hazırlıcaktım alttakı benım ıcın yemekten sonra sofrayı toplar mı ?
senı akıllı senı tm tm ama sen dondurmayı nasıl ıstersın söelmedın neyse ben magnum alıp gelıom artı ciklet tabi yaparım zaten bende atıştırmaklık bışı hazırlıcaktım alttakı benım ıcın yemekten sonra sofrayı toplar mı ?
BnCreats Kayıtlı Üye 29 Ağu 2007 #37 Konu ARtık Böle Gidirosa toplar ?? ALttaki benim için Hiç Bİr şey yapmazmı
Kasim_55 Banned 29 Ağu 2007 #38 Ne gibi ? soliycen seye bağlı alttaki benım laptop ı temızlesın (ZAhmet olmassa)
S sonsuzluk186 Kayıtlı Üye 29 Ağu 2007 #39 sen benım ...... den sonrasına herkes istediğini yazabılır sadece sen benım olacak onu unutmayın bı yanlıslık yok suan gel kahvaltı hazırlıyorum sende katıl alttakı benım ıcın çayı ocağa koyarmı
sen benım ...... den sonrasına herkes istediğini yazabılır sadece sen benım olacak onu unutmayın bı yanlıslık yok suan gel kahvaltı hazırlıyorum sende katıl alttakı benım ıcın çayı ocağa koyarmı
tipitip Bayan Üye 29 Ağu 2007 #40 burda koyulmusu var gel beraber içelim alttaki benim 40 yıl kölem olur mu saçmaladım biraz ama..