severüm=) alttaki pcde takılmayı sever mii?
N netameli Banned 18 Tem 2008 #183 abur cubur de canı vereyim o kadar yani alttaki sessizliği severmi
sseyma Bayan Üye 18 Tem 2008 #188 ehehe çok yapmam ama bzeb olabülür alttaki yemek yapmayı severmikie??
N netameli Banned 18 Tem 2008 #191 sevmem narsist değilimdir pekala garip sesler çıkarmayı sever mi böyle durduk yere
N netameli Banned 18 Tem 2008 #195 sevenin seviş tarzına bağlı ama yine de güzel tabii severim şarkı söylemeyi?? (bu arada neler yazarsın merak ettim)
sevenin seviş tarzına bağlı ama yine de güzel tabii severim şarkı söylemeyi?? (bu arada neler yazarsın merak ettim)
sseyma Bayan Üye 18 Tem 2008 #196 ewt ama sesim o kdr güsel deüldür ya şiir fln yasarım hikayede olabilir müzik dnlemeyi severmisin peki__?
ewt ama sesim o kdr güsel deüldür ya şiir fln yasarım hikayede olabilir müzik dnlemeyi severmisin peki__?
sseyma Bayan Üye 18 Tem 2008 #198 hayır tbüküde beyaz yalanlar dışında birilerini kıskandırmayı severmüsünn?
N netameli Banned 18 Tem 2008 #199 yok sevmem çünkü kıskançlık güzel değil bence etek giymeyi (sorunun cevabını sohbet bölümüne yazdım)