ALS Hastalığı / Bu "Saçmalığı" Neden Yapıyoruz?

---> ALS Hastalığı / Bu "Saçmalığı" Neden Yapıyoruz?

Urperdim ama ALS hastaligi icin yaptiklari bu eylemin sonunda gulmeleri beni nedense rahatsiz ediyor eglence icin degil gercekten dikkat cekmek icin sosyal sorumluluk icin yapilmali :rolleyes:

Urperdim ama ALS hastaligi icin yaptiklari bu eylemin sonunda gulmeleri beni nedense rahatsiz ediyor eglence icin degil gercekten dikkat cekmek icin sosyal sorumluluk icin yapilmali :rolleyes:

Cem Yılmaz'da işte bu mesajı vermek için her videodan biraz daha farklı bi video çekmiş ve adamı çoğu kişi yanlış anladı :)
İnsanlar şov amaçlı yapıp, bağış konusuna el atmadığı için bu halde videolar
Yinede amacına ulaştı, dünyaya sesini duyurdu kampanya :)

Aynen şu an sadece eğlence amaçlı yapıyorlar ve hata yar dim amaçlı yapıyoruz diyip te sonra yardım etmeye bir çok ünlü var ne yazık ki utanç verici bir şey sadece kendi şöhretlerini düşünüyor lar ne yazık ve doğru düzgün kimse yardım da bulun mu yor

Yardım yapanlara helal olsun.
Eğlence amaçlı yapan insanların konuyu bilmeden araştırmadan yaptıkları aşikar.
Araştıran bilen insanların eğlenerek yapacaklarını düşünmüyorum. En azından bu denli gaddarlaşmamışızdır bence.

En iyi cevabı cmylz vermiştir gerisi selfieler pankingler ile aynıdır tamamen popülerlik yarışı hastalığı sorsan tanımlayamazlar

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri