---> Allah'ın Varlığına İnanmayan Bir Yiğit İle Tartışma Başlatıyorum ! Dİleyen İçeri Sızsın
''Sen hala Allahin varligina ve birligine inanmak icin delil mi ariyosun? O dogmamistir ve dogrulmamistir ''
Kaldi ki dinin sorgula dedigi seyler belirli kisim konulardir kardesim. Hic bir kutsal kitapta Yaradanini sorgula ibaresi yoktur, aksine ona kosulsuz ve sualsiz iman et emri vardir.
Din sana aciklama yaparken dogmatik dusunmeni ister == demişsin
Bak Şimdi Kuran Ayetlerinde Bunu böyle olmadığını görürsün.?
Der ki : "Hâlâ düşünmez siniz?" "Hâlâ öğüt almaz mısınız" "Aklınızı kullanmaz mısınız" Tarzı cümleler yüzlerce vardır..
Peki Bu cümlelerdeki doğmatik değer ver yargıları bana söyler misin ? Bu cümlelerdeki DOĞMATİKLİK nerde merak ettim doğrusu
Unuma ki Sana İrade Özgürlüğü Veren Bir Yaratıcı Sana Asla Doğmatik davran demez . Ki bunu sadece düşünenler anlayabilirler
''Sen hala Allahin varligina ve birligine inanmak icin delil mi ariyosun? O dogmamistir ve dogrulmamistir ''
Kaldi ki dinin sorgula dedigi seyler belirli kisim konulardir kardesim. Hic bir kutsal kitapta Yaradanini sorgula ibaresi yoktur, aksine ona kosulsuz ve sualsiz iman et emri vardir.