Allah affetsin .(

---> Allah affetsin .(

Kus kacırmamıstır sennki kendini atmıs ordan da bi kedi alıp kacmıstır bence canm .p

---> Allah affetsin .(

Kus kacırmamıstır sennki kendini atmıs ordan da bi kedi alıp kacmıstır bence canm .p

yok yavv :D kendini atamaz yüksek çünkü balkonun şeysi :D duvarı xD hem ortalıkta hiç deli yoktu :D diyorumya yem tabağıyla birlikte alıp götrmüş :D kedi napsın yemi :pp

---> Allah affetsin .(

Allah Rahmet Eylesin.. :) Mekanları Cennet Olsun. xD

Üzülme Sibel'cim İsteyerek Olmadı Ya :)

---> Allah affetsin .(

tavsanin belini nasil kirdin *

elimle oynuyodum.. :67:
normalde kulaklarından tutulması gerekiyormuş.. ama sanki öyle canı yanıcakmış gibi hissediyorum :M tutamıyorum.. öyle kırmışım işte .( çok kıvrandı gözümün önünde can çekişti yaa.. hiç unutamıyorum.. en kötüsü buydu

---> Allah affetsin .(

afedersin ama oha yani :D ölüm meleği olman gerek senin heralde :Ü

---> Allah affetsin .(

o kadarda demedim yani :Ü
benim de 1 tane balığım vardı öldü .
ama benim hiç bi suçum yoktu ilaç veriyordum .
yemeğini veriyordum .
hafta da bir kez suyunu değiştiriyordum .
Ama kader öldü işte çok ağlamıştım annem de gelmiş balığın karnına basıyor . belki su yutmuştur diye ben yine ağlamaya başladım. sonra tuvalete atıp sifonu çektiler . 1 hafta boyunca amcamlara gitmiştim tuvalet yapmaya . :D

---> Allah affetsin .(

o kadarda demedim yani :Ü
benim de 1 tane balığım vardı öldü .
ama benim hiç bi suçum yoktu ilaç veriyordum .
yemeğini veriyordum .
hafta da bir kez suyunu değiştiriyordum .
Ama kader öldü işte çok ağlamıştım annem de gelmiş balığın karnına basıyor . belki su yutmuştur diye ben yine ağlamaya başladım. sonra tuvalete atıp sifonu çektiler . 1 hafta boyunca amcamlara gitmiştim tuvalet yapmaya . :D

.((( kıyamam ya :D ama ben balık pek sevmiyorum hayvan dediğin ele avuca gelecek az :pp

---> Allah affetsin .(

zaten suyunu temizlerken elliyodum :D
sonra babam 20 tane daha balık getirdi :Ü
sonra hepsi teker teker öldü .
bir ara hamster verdiler geçici olarak bakmak için aldım meğersem gerçek fareymiş ( adı da : mikrop )
bende bilmiyorum seviyordum . parmağımı dişledi evde mikropla ben vardık .kanadı parmağım bir tekme atmışım kafesine o günden sonra beslemek istemiyorum hamster :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri