Allah affetsin .(

Sibel1

Bayan Üye
İtiraf ediyoruumm..
İki balık, iki kuş,bir civciv, bir de yavru tavşan öldürdüm.. :67: daha doğrusu ölmesine sebep olduum .(( isteyerek olmadı ama hayvan sever biri olarak ben kendimi çoOokk suçlu hissediyorum :67: artııı çok utanıyorum .(

:19:

balıklara fazla yem verdim .( hemde onların doyma hislerinin olmadığını bile bile .(((
kuşun birine ayağmla bastım öldü .( diğerinede çarptım :174:
civcivimi balkondan kuş kaçırdı.. oysa hava alsın diye koymuştum.. (yem tabağıyla birlikte kaçırmış alçak)
tavşanında belini kırdım :67:

---> Allah affetsin .(

:D aman Allah'ım bu kadarını nasıl becerdin:D
Kuşa nasıl ayağınla bastın:aaaaa::76:

---> Allah affetsin .(

:D aman Allah'ım bu kadarını nasıl becerdin:D
Kuşa nasıl ayağınla bastın:aaaaa::76:

bide hayvanları çok severim xD :M
ya piknikteydim.. masanın üstünde otruyodm.. yerde çizi poşeti vardı.. hiç fak etmedim.. yavrum onun altına girmiş yiyecek bulmak için sanırım.. görmedim ben.. hoplayarak indim.. bastım yere.. bi yumuşaklık hissettim ama poşettendir diye hiç oralı olmadım.. bi baktım ses geliyoo :19: .(( sonra aldım kuşu elime .(( o nefes alamıyo ben ağlıyorum bir yandan.. berbat bi durum.. :19:

---> Allah affetsin .(

balıklara fazla yem verdim .( hemde onların doyma hislerinin olmadığını bile bile .(((
kuşun birine ayağmla bastım öldü .( diğerinede çarptım
civcivimi balkondan kuş kaçırdı.. oysa hava alsın diye koymuştum.. (yem tabağıyla birlikte kaçırmış alçak)
tavşanında belini kırdım

O kadar tatlı anlatmışsın ki gülmemi tutamadım :D
Seni Elmyra'ya benzettim :)
Yazık hayvanlara..

---> Allah affetsin .(

Tüm hayvan severlere ders olsun. Ben hayvan severim diyip evi hayvanat bahçesine çevirmek demek ki bi fayda etmiyor. Hayvan beslemek bir sanattır. Babam ile annem beni hep dikkatli büyüttüler xD Kendimden biliyorum yani xD

---> Allah affetsin .(

kuşun birine ayağmla bastım öldü .( diğerinede çarptım
tavşanında belini kırdım

O kadar tatlı anlatmışsın ki gülmemi tutamadım :D
Seni Elmyra'ya benzettim :)
Yazık hayvanlara..

Elmyra :D psikopat ruhlu kadın :pp evet bende benzettm kendimi xD
teşekkürr ederimm bu arada :)
:106:

---> Allah affetsin .(

Tüm hayvan severlere ders olsun. Ben hayvan severim diyip evi hayvanat bahçesine çevirmek demek ki bi fayda etmiyor. Hayvan beslemek bir sanattır. Babam ile annem beni hep dikkatli büyüttüler xD Kendimden biliyorum yani xD

xD haha :D alemsin emre.. hahaha

---> Allah affetsin .(

Diğerlerini anladımda bir kuş civcivi neden kaçırsın?Kuşun ağırlığı neki xD He kartal falansa bilemiyorum :D

---> Allah affetsin .(

Diğerlerini anladımda bir kuş civcivi neden kaçırsın?Kuşun ağırlığı neki xD He kartal falansa bilemiyorum :D

:D wallaha neden kaçırdı bilemem :D yemek için kaçırmştr alçak xD başka bişeyn kaçırması imkansız çnkü :D kedi felan tırmandı desem o kdr yükseğe tırmanamaz :D bşka bi ihtimal kalmıyo :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri