---> Alkol Kullanır mısınız??? kullanmadim ilerisinide ALLAH bilir bilemem.
yesil83 Bayan Üye 23 Haz 2012 #221 ---> Alkol Kullanır mısınız??? kullanmadim ilerisinide ALLAH bilir bilemem.
Valetta Bayan Üye 28 Haz 2012 #222 ---> Alkol Kullanır mısınız??? Çokk çokk özel günlerde yılbaşında doğum gününde falan onun dışında kullanmam
---> Alkol Kullanır mısınız??? Çokk çokk özel günlerde yılbaşında doğum gününde falan onun dışında kullanmam
Fth93 Kayıtlı Üye 3 Şub 2014 #225 ---> Alkol Kullanır mısınız??? Hiç kullanmadım. Ve iş gereği kullananların ne hale geldiğini görünce bir daha da kullanacağımı sanmıyorum.
---> Alkol Kullanır mısınız??? Hiç kullanmadım. Ve iş gereği kullananların ne hale geldiğini görünce bir daha da kullanacağımı sanmıyorum.
BadMatmazel توغبه Prenses 14 Şub 2014 #228 ---> Alkol Kullanır mısınız??? Yani çok nadir ozel gunlerde. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Alkol Kullanır mısınız??? Yani çok nadir ozel gunlerde. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Derin42 Bayan Üye 8 Mar 2014 #231 ---> Alkol Kullanır mısınız??? Kullanmam dinimizce yasak colada icmiyorum cocukken ictigim icin cok uzgunum
---> Alkol Kullanır mısınız??? Kullanmam dinimizce yasak colada icmiyorum cocukken ictigim icin cok uzgunum
SametS Banned 18 Mar 2014 #232 ---> Alkol Kullanır mısınız??? Kullanmam kullananla da pek muhabbetim olmaz.İçki satılan yerden alışveriş bile yapmam,büyük marketler de dahil olmak üzere.
---> Alkol Kullanır mısınız??? Kullanmam kullananla da pek muhabbetim olmaz.İçki satılan yerden alışveriş bile yapmam,büyük marketler de dahil olmak üzere.
Alvarez Kayıtlı Üye 26 Mar 2014 #234 ---> Alkol Kullanır mısınız??? Özel günlerden özel güne kullanıyorum.
ShEkErqirl Bayan Üye 30 Mar 2014 #235 ---> Alkol Kullanır mısınız??? Hayır GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
mavikalem34 Kayıtlı Üye 30 Mar 2014 #238 ---> Alkol Kullanır mısınız??? Merhaba. Kullanmam. Ama, Aydın Boysan , gibi, Kullanan üstatları çok severim.:4::4::4: Saygılar
---> Alkol Kullanır mısınız??? Merhaba. Kullanmam. Ama, Aydın Boysan , gibi, Kullanan üstatları çok severim.:4::4::4: Saygılar