Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> `- άŁışтıм susмάчά # ... `` Şiir & ResimLi Şiir Arşivi ~
~
İyi değilim, Daha bencil oldu duygularım daha çok ben demeyi, Daha çok sabretmeyi öğrendim, Sayısız yalanlarla "çok özledim" seni demeyecek kadar. Yokluğunla aramda inanılmaz bir dostluk başladı, Kimseyi almıyoruz aramıza. Bak benden başka sen, senden başkada düşüncem yok satırlarımda. İyi değilim
Hiç iyi değilim. Bu saatten sonra sana "dön" mü yoksa "hoşça kal" mı demeliyim?
Seviyorum seni
Uçsuz bucaksız bir nehir gibi sana akıyorum
Gülüşlerini gördükçe çağlıyor umutlarım
İçimdeki tüm acılar eriyor sanki
Uçurumun kenarında nefes alırken acıya inat sana tutunuyorum
Hayata sımsıkı sarılıyorum. Baharlar nedense daha güzel
Rengarenk herşey
Her cicekte senin güzelliğini temaşa ediyor gözlerim
Karanlıklarda boğulurken şimdi yıldızlara gülümsüyor çocuksu yüzüm
Çünkü seni seviyorum ve seviliyorum
Her gülüşünde içimde baharlar nazlı bir gelin gibi diziliyor gözbebeklerime
Sürgün yemiş turnalar bile gökyüzünde gökkuşağıyla dans ediyor
Nisan yağmurları o kadar ıslatmıyor kirpiklerimi
Baktığım her yerde gözlerin canlanıyor. Bir an üşürsem hayallerine dalmak bile yetiyor. Gözlerinde bestelenmiş nazlı türkülerle yollara çıkıyorum
Katığım, ekmeğim sevgin oluyor.. Sana koşuyor yüreğim
Her gece gözyaşlarınla ıslanmış yağmurla öpüşüyorum artık, Her kelebeğe seni anlatıyor, sahile vuran her dalganın yüreğine tatlı gülüşlerini tasvir ediyorum, Yokluğunda kanayan dudaklarımda gelincikler, beyaz düşen saçlarıma yıldızlar konaklıyor, Her nefesini bahar, her gülüşünü bir ömür biliyorum. Çünkü seni seviyorum ve seviliyorum...
Yalnızca Seni ÖzlemekGeliyor İçimden
Güneşin başka iklimleri aydınlatmaya
başka gönülleri ısıtmaya gittiği şu saatlerde kağıdı
kalemi elime alıp
seninle dertleşmek
yalnızca sana yazmak yalnızca seni özlemek geliyor içimden
Sana yazmak
''Sana seni Yazmak''
Seni ve yüreğimde anlam bulan duyguları
Sana ait yüreğimin derinliklerinden kopup gelen artçı şokları anlatmak ve toprağı alnından öperken yağmur taneleriyle tüm benliğimle sana yağmak istiyorum
Bu gece dudaklarımdan dökülen her kelimede sen varsın ve yine sen varsınyarım kalan sevdamın eksik taraflarında
Bomboş ve sessiz kaldırımlarda yürürken seni haykırıyorum sensizliğin inadına! Bu sensizlik gecesinde sevdamın en ücra köşelerine seni yazıyorum
Bu gece gene yağmur yağıyor
Yağmur yağıyor gönlümün sensizlikle yanan her yerine
Yağsın
yağsın ki saklasın sensizliğimde döktüğüm gözyaşlarımı ! Ve yine saklasın sensiz geçen bomboş hayatı
İşte seni haykırıyorum ! sensizliğe alışamamış yüreğime !!! Bu gece gene yağmur yağıyor
Senyoksun oysa biliyorum ve üşüyorum sensiz kaldığım saatlerde
Gözyaşlarımı efkarıma kattım bu gece
Sevdamı
umudumu ve seni kızgın bir sel gibi kalbime akıttım
Bu gece yağmurla beraber gözyaşlarım yağıyor ve ismini yazıyorsensizliğin acısı ile kıvranan kaldırımlara
Süzülen her damlada sen vardın ve yine sen vardıngecenin en karanlık anında
İsmini kazıdığım kaldırımlara sanki sen yağıyorsun yağmurla birlikte ve sevgin yağıyor yüreğime
Yalnız ve bomboş odamda sen varsınhala
Hala sensizliğim duruyor yanı başımda
Bu gecegözyaşlarım yağıyor sensizliğimle birlikte kaldırımlara