---> ' Kavusuяsaк вiteяiz вiz # ... `` Şiir & ResimLi Şiir Arşivi ~
Sende onlar gibisin artık demek.Yalancı,Oyunbaz...
Hiç mi önemi yoktu yani senin için hissettirdiklerinin bir başkasında.Anlamadın mı yani varlığının bir gülüşünün bir başkasının yaşam sebebi olduğunu.Yalnız kendin miydin önemli olan bu sen miydin bu kadar düşüncesiz olan.
Bile bile, içinden sevemem diye diye niye böyle bir oyuna başladın, kendinden emin değilsen yapamayacaksan gücün yoksa, kanadın kırıksa bir senin için çırpınan bir kalp olduğunu görüp de uçamayacağını bildiğin halde Neden!
Güzel miydi bu oyun senin için? kazananı baştan belli,Oynadın mı benimle sevmedin mi beni, kandırdın mı,güzel bir his bir rahatlamamı kapladı içini seni sevemem yapamam derken zafer di belkide bu senin için.
Oyunun finalinde beni mutlu son olarak görmedin tamam, belki karşına çıkan bir engeldim hayatında tamam, ama bir taş parçası bile olsam değerinde etrafımdan geçip gidemezmiydin neden beni de çiğnedin savurdun rüzgarınla...
Gözlerine bakardım senden habersiz o kadar yeşil, o kadar umut doluydular ki, cennet iki gözünün ararasına sıkışmış gibiydi ve tüm dünyam, hayallerim,BEN o gözlere sıkışmış gibi. Görmüyordum başka kimseyi hiç kimse senden güzel yada özel değildi benim için bütün dünyam sendin.
Ama dedim ya dünyamı bile sıkıştırdın gözlerinin arasına, aslında kendini sıkıştırdın o kendi küçük dünyanda...
Gözlerinde bana herşey yakındı önceden ama şimdi ufuk kadar uzak , yalnızlık kadar sessiz, uçurumlar kadar boş ve derinler artık o gözlerin...
Dedim ya sende onlar gibisin artık.Yalancı,Oyunbaz...
Dikkat et! kendi oyununda kaybetme, kırdığın kalplerin acısı olmaz seni yıkan, yıkılmış duvarlarının arkasındaki sahte dünyanın ortaya çıkmasıdır asıl seni korkutan...
Lqmania