Alex 'Türk' Vatandaşı Oluyor !

Rock SouL

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, Türk vatandaşlığına geçme isteğini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bizzat kendisi iletti.

Başbakan Erdoğan, bugün Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Alex de Souza'yı Başbakanlık'ta kabul etti. Kabulde Alex de Souza'nın, Türk vatandaşlığına geçme isteğini kendi ağzından Başbakan Erdoğan'a ilettiği öğrenildi.

Başbakan Erdoğan'ın bu istek üzerine ''İsim belirlediniz mi?'' diye sorduğu, bunun üzerine salonda gülüşmeler olduğu ifade edildi.

Kabulde ayrıca Aziz Yıldırım'ın, Başbakan Erdoğan'a 4 adet forma hediye ettiği, Başbakan Erdoğan'ın da konuklarına kravat armağan ettiği belirtildi.

75559858985181836985.jpeg

---> Alex 'Türk' Vatandaşı Oluyor !

herkes bu taktiği kullanıyor yaşı gelen türk oluyor belki tutarlar beni diye :D

herkes bu taktiği kullanıyor yaşı gelen türk oluyor belki tutarlar beni diye :D

Saçmalama küçükhamsi.

Alex De Souza gibi bir performans Türk olmuş daha ne. Adamın gelirinden haberin var mı ? Başka takımlara gitse daha fazla kazanır. Bu mantıkla bi yere varamayız işte.

Altta bir sürü genç oyuncu var.Onların üzerine gitmeliyiz artık.Alex gelse bile faydası uzun sürmez.

Ayrıca Hiddink, Alex Türk olsa bile almaz bence.

yeteneği var ama kaç yıl daha gider belli değil sanmıyorum türkiyeyi sevdiğinden türk olacak

Hiddink 1 senelik değil geleceğe yönelik yeni bir takım oluşturmak istediğini söylemişti.Alex'in bu gelecek içinde yer alabileceğini sanmıyorum.

Hiddink geleceğe yönelik planlar yapması için geleceğe kalmaya yönelik çalışmalar yapmalı önce : )

Hiddink küçükken fenerli olduğu için gelmedi Türkiye'ye xD Onu getiren TFF.
Hiç bir iyi takım kısa sürede oluşmaz.Zaman ve güven gerekli.
Biz hiç bir zaman sabırlı olamadığımız için sürekliliği olan kulüp takımlarımız ve bir milli takımımız yok.

kendı ülkesının mıllı formasını gıymış bır oyuncu başka mıllı takımda zaten oynayamaz (:)

böyle zekı,çevık,ahlaklı bır adamla vatandaş olmak gurur verıcı olacak.hayırlı olsun Alexımm

Until The Grave sizlere gerekli futbol dersini vermiş ben gideyim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri